Skip to Content
Dina Tersago bezorgt Andy Peelman de schrik van zijn leven in Ze Zeggen Dat

Dina Tersago bezorgt Andy Peelman de schrik van zijn leven in Ze Zeggen Dat

Donderdag 28 oktober om 20u35 bij VTM

Ze zeggen dat hypnose quatsch is, dat menstruatie nog altijd een groot taboe is, dat vrouwen niet grappig zijn, dat als je lange tijd scheel kijkt je ogen ook zo blijven staan en dat koffiepoeder in de koelkast helpt tegen vieze geurtjes. Dina Tersago en Andy Peelman gaan nu donderdag 28 oktober om 20u35 op onderzoek uit in Ze Zeggen Dat en testen al deze beweringen. 

Klopt het dat hypnose quatsch is? 

Ze zeggen dat mensen via hypnose verlost kunnen worden van overtollige kilo’s, verslaving of fobieën. En over dat laatste weet Andy alles. Uit vorig seizoen bleek namelijk dat hij een gigantische angst heeft voor spinnen. Dina neemt de proef op de som en confronteert hem met zijn grootste angst... Al kan de nietsvermoedende Andy daar allesbehalve mee lachen… “Dat vind ik echt niet tof, ik kan daar echt niet mee om. Dit is het ergste wat je mij kan aandoen”, klinkt het. Na een angstwekkende confrontatie is het tijd voor de echte test: Andy laat zich onder hypnose brengen om uit te zoeken of hij voor eens en altijd verlost kan geraken van zijn spinnenfobie. 

Bekijk hier de preview: 

Zijn mannen grappiger dan vrouwen? Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe doen de test

Ze zeggen dat vrouwen niet grappig zijn. Om dit uit te testen heeft Andy een vrouw en een man nodig en geen beter duo daarvoor dan Qmusic-ochtendstemmen Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe. Voor dit experiment mogen ze zich ontpoppen tot ware stand-upcomedians. Maarten en Dorothee krijgen van Andy ieder exact dezelfde grappen die ze moeten brengen voor een ander publiek. Om de reacties te kunnen vergelijken, neemt comedian Amelie Albrecht plaats in het publiek met een decibelmeter. Bij wie wordt het hardst gelachen? En klopt het dat vrouwen niet grappig zijn? 

Het olijke duo Lisette en Ivette, de mama’s van Andy en Dina, testen uit of als je te lang scheel kijkt je ogen ook zo blijven staan. En ook de bewoners uit de Kerkstraat testen deze week een bewering uit. Ze zeggen dat koffiepoeder in de  koelkast helpt tegen vieze geurtjes. Maar klopt dat ook? Wat is een fabel en wat niet? 


Niet voor publicatie:

De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
​Uitgebreid fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be

Bovenstaande video is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/258976?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=false&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Maja Keldermans Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde