Dina en Andy wagen zich als dieven in de nacht in Ze Zeggen Dat: is inbreken kinderspel?

Dina en Andy wagen zich als dieven in de nacht in Ze Zeggen Dat: is inbreken kinderspel?

Morgen, donderdag 20 april, om 20u35 bij VTM

Ze zeggen dat inbreken kinderspel is, dat Vlamingen niet durven klagen op restaurant en dat je een wijnfles kan openen met een aansteker. Maar is dat ook écht zo? Dina en Andy nemen de proef op de som in een nieuwe aflevering van Ze Zeggen Dat op donderdag 20 april om 20u35 bij VTM. Beginnen doen ze met een stelling die ex-politieagent Andy heel graag wil uittesten. “Omdat ik er ook effectief in geloof”, legt Andy uit. “We gaan vannacht proberen inbreken bij enkele mensen thuis.” De bewoners zijn met verstomming geslagen. Wie dacht dat zijn huis goed beveiligd was, heeft het duidelijk mis…

Enkele mensen uit eenzelfde regio gaven Dina en Andy de toestemming om bij hen in te breken, zonder te weten wanneer exact. De avond van de inbraak worden de bewoners nietsvermoedend uitgenodigd voor een bijeenkomst over inbraakpreventie. Ondertussen vermommen Dina en Andy zich als professionele boeven en proberen ze enkele huizen binnen te dringen. Daarvoor krijgen ze tips and tricks van preventieadviseur Evert Jansen. Wat op het eerste gezicht een moeilijke opdracht lijkt, blijkt inderdaad kinderspel. Hoe kwamen ze zomaar binnen? Heeft niemand hen betrapt? En op welke items laten boeven Dina en Andy hun ogen vallen? 

Bekijk hier de preview uit de aflevering:

Durven Vlamingen klagen op restaurant?

Een koude pompoensoep, een sterk gepeperd tartaarsausje, een doorbakken biefstuk en een harige crème brûlée. Dat is wat enkele nietsvermoedende proefpersonen voorgeschoteld krijgen bij Mémé Gusta in Gent van uitbaters Nele en Jan, die in 2016 net naast de overwinning van het VTM-programma ‘Mijn Pop-uprestaurant’ grepen. Kok Jan heeft nochtans een heerlijk menu klaargemaakt voor zijn gasten, maar Dina krijgt de eer om de gerechten compleet te verprutsen. Durven de klanten te klagen of slikken ze het eten gewoon door alsof er niets aan de hand is?

Ze Zeggen Dat, elke donderdag om 20u35 op VTM en ook op VTM GO.


Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be. 

Bovenstaande video is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/370378?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Maja Keldermans Sr. Press Officer, DPG Media

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde