Dimitiri Van den Bergh geeft het startschot van een najaar boordevol darts met de World Series of Darts Finals

Dimitiri Van den Bergh geeft het startschot van een najaar boordevol darts met de World Series of Darts Finals

World Series of Darts Finals, van vrijdag 15 september om 18u45 tot 17 september live bij VTM 2

Story image

Ooooone-hundred-and-eeeeightyyyy’: het klinkt vanaf vrijdag 15 september weer als muziek in de oren. Dan wordt bij VTM 2 met de World Series of Darts Finals het startschot gegeven van een najaar boordevol darts - goed voor zo'n 190 uur aan dartspektakel op televisie. Tijdens het invitatietoernooi, dat voor het eerst live te zien is bij VTM 2, kunnen dartliefhebbers opnieuw supporteren voor onze Belgische trots Dimitri Van den Bergh, aka ‘Dancing Dimi’. In Amsterdam strijdt hij samen met 23 andere dartkleppers uit alle uithoeken van de wereld voor een deel van de prijzenpot ter waarde van 300.000 pond. De World of Darts Series Finals vormen het orgelpunt van een reeks darttoernooien die wereldwijd georganiseerd worden. Daarin scherpten telkens acht spelers uit de PDC Pro Tour en acht regionale spelers uit het gastland de pijlen.

De World Series of Darts Finals trappen een najaar vol toptoernooien af bij VTM 2. Het toernooi vormt de perfecte opwarmer voor twee Majors die de dartharten sneller doen slaan: de World Grand Prix en het Europees Kampioenschap. Daarna plaveien de Grand Slam of Darts en de Players Championship Finals de weg naar hét hoogtepunt en belangrijkste toernooi van het jaar: Het Wereldkampioenschap, dat in december in het Londense Alexandra Palace doorgaat. Het toernooi waar onze eigen Dimitri Van den Bergh vorig jaar in de halve finale stond. VTM 2 omkadert deze topaffiches met live commentaar en interviews ter plaatse. En wie weet staat er binnenkort wel een lid van de VTM 2 Darts Academy aan de oche van deze prestigieuze toernooien. De selectie van voormalig topdarter Erik Clarys traint momenteel volop met één doel voor ogen: ooit meedingen in het internationale profcircuit. 


De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

Lieze Schoofs Press Officer DPG Media

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde