Skip to Content
Deze Vlaamse B&B-uitbaters gaan op zoek naar de liefde in 'B&B Zoekt Lief'

Deze Vlaamse B&B-uitbaters gaan op zoek naar de liefde in 'B&B Zoekt Lief'

Arno (30) heeft tonnen ambitie en baat B&B’s uit in Zuid-Frankrijk en Marokko

“Ik heb niet echt een type vrouw. Ik zoek gewoon iemand die bij mij past en met wie ik gelukkig kan zijn.”

Arno verhuisde op jonge leeftijd met zijn gezin naar Zuid-Frankrijk om er een B&B te openen. Na een opleiding aan een prestigieuze ruiterschool en een carrière in de ruiterswereld baat de sportieveling nu samen met zijn familie de B&B uit. Zopas opende Arno ook een gloednieuw gastenverblijf in het prachtige Marokko. Aan ambitie duidelijk geen gebrek.

Isabel (57) maakt graag mensen gelukkig en woont op een immens domein in Frankrijk

“Ik ben op een punt gekomen dat er plaats is voor iemand anders in mijn leven. Een zielsverwant om hier samen heel mooie dingen te verwezenlijken.”

Isabel verhuurt verblijven op een kasteel- en vakantiedomein aan de voet van de Mont Ventoux. Het landgoed ligt in een klein dorpje en bestaat uit 27 studio’s, 17 appartementen en enkele villa’s. Isabel straalt enthousiasme uit en is een echte dierenvriend. Ze houdt van wandelingen met haar hond en kan er van genieten om mensen gelukkig te maken.

Nicolas (26) weet van aanpakken en woont op een immens landgoed in de Franse Champagnestreek

“Een vrouw moet open en eerlijk zijn. En het moet ook wel een knappe zijn. Wie weet kom ik via deze weg mijn droomvrouw tegen.”

Nicolas woont op een gigantisch domein in Frankrijk. Het landgoed heeft een kasteel en vijf vakantiehuizen, goed voor 65 gasten. Nicolas wordt klaargestoomd om binnenkort de leiding van de B&B over te nemen. Hij voelt zich in zijn sas in Frankrijk en het land heeft alles wat zijn hart begeert, behalve een partner. En liefst iemand die trouw en eerlijk is. Nicolas is handig en weet van wanten, maar is in het begin wel wat verlegen.

Levensgenieter Marc (59) baat een B&B met luxe-kamers uit in Zuid-Frankrijk

“Ik voel me klaar om een nieuwe relatie te beginnen. Ik zoek iemand met een positieve ingesteldheid, een vriendelijk uiterlijk en iemand die sociaal is.”

Na een carrière als verpleegkundige en zelfstandig juwelier besloot Marc zijn droom waar te maken en naar Zuid-Frankrijk te verhuizen. Daar baat hij nu een B&B uit met drie luxueuze kamers die de gasten alle comfort bieden om van een zorgeloze vakantie te kunnen genieten. Marc is graag gezien in het kleine dorpje waar hij woont. Al mist hij een vrouw in zijn leven om al zijn ervaringen mee te delen. Liefst iemand met durf en energie die samen met hem van het leven wil genieten.

Keuvelaar Dirk (61) beleeft zijn droom in het Franse dorpje Vicq

“Ik denk dat het belangrijk is dat je elkaar zonder woorden begrijpt.”

Dirk is een voormalig verpleger die zijn droom beleeft in het kleine Franse dorpje Vicq, waar hij een B&B uitbaat. Hij is passioneel met eten bezig en deinst er niet voor terug een uitgebreid ontbijt of een viergangenmenu op tafel te toveren. Dirk is gelukkig, maar mist een partner in zijn leven. Een klankbord om ‘de dingen des leven’ mee te delen.

De charmante Kaylee (25) baat een idyllische B&B uit in Zuid-Frankrijk

“Ik date niet. Daarom ben ik al zeven jaar alleen.”

Tot vorig jaar was Kaylee een zorgkundige met een droom: een B&B uitbaten in het buitenland. Dan zou ze haar kwaliteiten en passies kunnen bundelen: mensen in de watten leggen en gelukkig maken. In 2020 trok ze samen met haar vader naar het zuiden van Frankrijk. Ze baten er in Coulx een B&B met twee gîtes uit. In hun vakantieverblijf is plaats voor 14 gasten. Kaylee is al zeven jaar niet op date geweest. Daarom is ze nog steeds single. Haar ideale man? Die heeft humor, een eigen mening en staat open voor avontuur.


Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.


Lieze Schoofs Press Officer DPG Media

 

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde