Skip to Content
Deze drie koppels strijden verder voor een eigen droomhuis in Huis Gemaakt

Deze drie koppels strijden verder voor een eigen droomhuis in Huis Gemaakt

Alexia & Emiel, Anaïs & Cedric en Eline & Younes mogen hun verbouwing verderzetten

Het waren heftige, vermoeiende en emotionele weken voor de koppels in Huis Gemaakt. Ze werkten op korte tijd niet alleen de ruwbouwwerken af, maar leverden elk ook een eerste ingerichte slaapkamer op. In de aflevering van vanavond kwamen juryleden Cerina, Hadisa en Gert langs om de geleverde werken te inspecteren en werden er moeilijke knopen doorgehakt. De komende weken mag namelijk slechts de helft van de koppels verder verbouwen. Voor Lien & Melvin, Melanie & Didier en Ines & Seb stopte helaas het avontuur. De jury had wél goed nieuws voor Anaïs & Cedric in Antwerpen, Eline & Younes in Beringen en Alexia & Emiel in Boortmeerbeek, want zij mogen ‘hun’ droomhuis verder afwerken.

In Antwerpen waren Gert en Hadisa vol lof over het interieur van de slaapkamer die Anaïs & Cedric hen voorstelden. “We hebben het gewoon fucking gehaald! Dat is gestoord! Alweer een stapje dichter!”, riep het koppel dolenthousiast uit. “Aan de andere kant laat je wel je maatjes achter. We moeten nu knallen zodat zij kunnen zeggen dat ze tegen de winnaars verloren zijn. We gaan dubbel zo hard ons best doen om voor hen te winnen.

Bekijk de video hier:

Voor en na in Antwerpen

In Beringen won de warme kinderkamer van Eline & Younes het van de cowboy vibes van Melanie & Didier. De jury kreeg er twee haast perfect afgewerkte kamers te zien en dat stemde hen erg gelukkig. “Het niveau ligt beduidend hoger dan in de andere panden. Dit is wat wij verwachten”, zei Cerina. De jury zag veel groeipotentieel in Eline & Younes en schonk hen het vertrouwen. “Wie gaat er winnen?!”, reageerde Younes euforisch. “Ik heb er zo veel zin in! Ik zou al willen beginnen aan de rest van de werken, maar ik mag mijn hemdje niet vuil maken.

Bekijk de video hier:

Voor en na in Beringen

In Boortmeerbeek kreeg de jury een ander gevoel bij het inspecteren van de slaapkamers. Zowel Ines & Seb als Alexia & Emiel presteerden naar hun gevoel ondermaats. “Dit huis verdient meer. Het winnende koppel moet een serieus tandje bijsteken”, aldus Cerina. Alexia & Emiel kregen het voordeel van de twijfel en mogen verder strijden voor het huis. Een grote opluchting voor het koppel. “Nu mogen we het huis volledig verder afwerken, wat me wel terug helemaal motiveert”, klonk het bij Alexia. “We begonnen met negen, toen met zes, nu met drie en wij zijn erbij. We mogen trots zijn en nu gaan we nog harder knallen.

Bekijk de video hier:

Voor en na in Boortmeerbeek

En knallen zullen de koppels effectief moeten doen. Vanaf volgende week dinsdag al, met de start van de werken in de volgende ruimte: de woonkamer.

Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

Bovenstaande video's zijn over te nemen via deze embedcodes:

  • Antwerpen: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/300210?automute=false&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>
  • Beringen: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/300212?automute=false&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>
  • Boortmeerbeek: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/300215?automute=false&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>
Sylvia De Doncker Sr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde