Skip to Content
Deelnemers ontdekken hun stukje paradijs in ‘Paradijs zoekt Personeel’

Deelnemers ontdekken hun stukje paradijs in ‘Paradijs zoekt Personeel’

Paradijs zoekt Personeel, dinsdag 22 februari om 20u35 bij VTM

Story image

In Paradijs zoekt Personeel nemen zes Vlaamse duo’s het tegen elkaar op om hun grote droom waar te maken: wonen én werken in het exotische Zanzibar. Wie de jury kan overtuigen, wordt een jaar lang uitbater van het luxeresort Zanziblue. In de eerste aflevering van 22 februari om 20u35 bij VTM ontdekken de duo’s het vijfsterren boutiqueresort Zanziblue. 

Na een korte rondleiding in het resort maken de kandidaat-uitbaters kennis met de jury: Yannick Busaan woont en werkt in New York, en weet als geen ander waar de hotelbusiness om draait. De duo's zullen alles uit de kast moeten halen om deze keizer van het hotelwezen te imponeren. “In een eerste fase geven we opdrachten aan de duo’s en zullen ze stage lopen in de verschillende afdelingen van het hotel. In een tweede fase gaat het resort open en zullen zij het hotel moeten leiden”, steekt Yannick van wal. “In een hotel is de regel eigenlijk heel simpel: men is ondergeschikt aan de klant en men staat ten dienste van de klant. Wie daar een raar gevoel bij heeft, of zich daar niet in kan vinden, zit hier niet op zijn plaats”, klinkt het streng.

Story image

De duo’s kunnen dus maar beter voorbereid zijn. Nathalie heeft voor hen een spoedcursus hotelmanagement klaargelegd die ze wel héél goed zullen moeten studeren. 

Bekijk hier het fragment:

Ook business coach Sarah Hertens zal kritisch beoordelen: “Ik ga vooral kijken wie leiding kan nemen en hoe ze met moeilijke situaties om kunnen gaan. Maar ook hoe sterk de duo’s staan als team.” Mama Bahati tenslotte is de chef van het personeel van Zanziblue. Zij vindt het vooral belangrijk dat iedereen elkaar respecteert. “Ik wil een connectie tussen het personeel en het management. En ook belangrijk: de nieuwe uitbaters moeten de Zanziblue-factor in zich hebben.” Deze drie experts vormen de Zanziraad: zij beoordelen de duo’s en geven advies aan de eigenaars.

Veel tijd om te acclimatiseren is er niet. Als eerste opdracht moeten de duo's zichzelf voorstellen aan het personeel en de jury aan de hand van een zelfgemaakte moodboard. Ervaren rotten Inge en Stefaan bijten de spits af en als tweede zijn de temperamentvolle boezemvriendinnen Liana en Hripsimè aan de beurt. Ook wereldreizigers Ileen en Thomas hebben zich goed voorbereid: sinds hun vorige bezoek aan Zanzibar zou het eiland geen geheimen meer mogen hebben. Welke eerste indruk maken de duo’s op de jury en vooral, op het personeel? Na afloop van de presentaties volgt al een eerste tussenstand… Welke duo’s nemen al meteen een voorsprong?

Paradijs zoekt Personeel op dinsdag 22 februari om 20u35 bij VTM en ook op VTM GO.

 Niet voor publicatie
De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.
​Alle info over de deelnemende duo’s vind je hier.
​Bovenstaand fragment is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/284913?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Isabelle Couvreur Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde