Decadente verjaardagsfeestjes van tienduizenden euro's: voor miljardairskinderen zijn er geen grenzen

Decadente verjaardagsfeestjes van tienduizenden euro's: voor miljardairskinderen zijn er geen grenzen

Telefacts Zomer op dinsdag 27 augustus om 23.00 bij VTM

Story image

Hoe vieren miljardairskinderen hun verjaardag? Telefacts stapt op dinsdag 27 augustus binnen in de wereld van de kinderen van de superrijken.

De ouders van Lulu doen hun dochter en haar vriendinnen een schoonheidsbehandeling cadeau. Prijskaartje: 33.600 euro. Ook Suzanna, de mama van Bella, kijkt niet op een cent om haar dochter te verrassen voor haar verjaardag. “Dit jaar hebben we 42.240 euro uitgegeven aan haar verjaardag. Je ziet aan Bella dat ze het waardeert. Zolang ze het waardeert, maakt het niet uit of het 10 of 42.240 euro kost.”

Miljardairskinderen kunnen werkelijk alles vragen voor hun verjaardag: een eigen VIP-circus georganiseerd door celebrity planners, een nieuwe slaapkamer van bijna 7000 euro, een taart van meer dan 2000 euro, een uniek pyjamafeestje van 1200 euro per nacht, een ring van meer dan 7000 euro,... Als mama en papa er heel warmpjes bij zitten, kunnen ook hun kleine schatten genieten van ‘het goede leven’.

Niet voor publicatie:
Foto’s uit het persbericht kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde