De zure appel die in Boer zkt Vrouw het beslissingsmoment heet

De zure appel die in Boer zkt Vrouw het beslissingsmoment heet

Aflevering 8 van Boer zkt Vrouw op zondag 9 april om 19u55 bij VTM

Wie hoopt op een nieuwe Boer zkt Vrouw zonder tranen op zondag 9 april om 19u55 bij VTM, is eraan voor de moeite. Ook in de achtste aflevering wordt er getreurd. Niet alleen door de deelnemers die huiswaarts worden gestuurd, maar ook - meer nog zelfs - door de boeren zélf. Zowel Cathy als Jef hebben het enorm moeilijk tijdens hun keuzemoment.

In Arendonk is de sfeer gespannen. Jef moet straks immers beslissen wie hij naar huis stuurt. Lieze, Kim en Bente tasten nog steeds in het duister, want ze hebben moeite om hun koeienboer te doorgronden. In tegenstelling tot Kim en Bente was Lieze de voorbije dagen niet altijd aanwezig op de boerderij, en ze vreest dat dat in haar nadeel zou kunnen spelen. Ondertussen bekent Jef aan Dina dat hij zijn keuze al heeft gemaakt, maar hij moet de hele dag de tranen verbijten.

Ook Cathy heeft beslist wie ze huiswaarts gaat sturen, en ze heeft zelfs meer nieuws voor Dina: de 37-jarige dame uit Sint-Joris-Winge heeft kriebels voor één van de mannen.

Na een geslaagde comeback van Elke, heeft frambozenboer Kevin nog steeds drie vrouwen te gast. En dat zorgt vooral bij Jana voor enige frustratie. Kevin laat het echter niet aan zijn hart komen en geniet met volle teugen van de dates die de dames voor hem in petto hebben. Elke kiest voor een ontspannen fietstochtje en is vastberaden haar nieuwe kans met twee handen te grijpen. “Kevin heeft mij een serieuze schop onder mijn kont gegeven, ik had dat even nodig”, klinkt het bij een quasi onherkenbare Elke.

Ook in Lier wordt er gedatet. Kleiduifschieten in stijl, dat kan ze: Annelore heeft zich opgemaakt voor haar afspraakje met koeienboer Stef. De inzet? Een kus. Stef zou voor minder een kleiduif schieten.

En in Knokke worden de kusjes gratis uitgedeeld. Raphaël en Jasha genieten volop van hun romantische trip. “Wij pakken mekaar vast voor we gaan slapen, geven mekaar een kusje,... en dat voelt allemaal normaal aan. Alsof dit er al jaar en dag is”. Is een eerste Boer zkt Vrouw-koppel bij deze gevormd?

Bekijk hier de preview:


Niet voor publicatie:

  • Interviewaanvragen voor Dina Tersago en de boeren via [email protected]
  • De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be
  • Bovenstaande preview kan worden overgenomen via volgende embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/367841?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>
Elle De Leeuw Senior Press Officer

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde