Skip to Content
De vier koppels uit ‘Blind Getrouwd’ zijn officieel gehuwd

De vier koppels uit ‘Blind Getrouwd’ zijn officieel gehuwd

Het is zover: de 4 koppels uit ‘Blind Getrouwd’ zijn gematcht, geringd en getrouwd. Joren en Lien, en Christiaan en Jana gaven als laatsten hun jawoord en zijn inmiddels officieel man en vrouw.

In het Capucienenklooster van Aarschot gierde de adrenaline door Jorens lijf. Toen Lien eindelijk tevoorschijn kwam - en oorspronkelijk enkel oog had voor haar hond Balou - had Joren maar 1 woord: “Amai!”. Hij sprak als eerste zijn gelofte uit en moest al meteen een bekentenis afleggen: “Je zal mij wel een klein beetje moeten delen met een andere vrouw. Ze heet Mona, ze is 1 jaar en ze houdt soms wel van een beetje drama. Ik ben dus wel wat gewoon!”. Lien hoeft zich echter geen zorgen te maken, want Mona is Jorens metekindje.

Bekijk hier een fragment:


​En ook bij het laatste koppel is hét moment eindelijk aangebroken. Op het stadhuis van Lokeren geven Christiaan en Jana elkaar hun jawoord. Na hun beider geloften valt een grote druk van hun schouders. “Je valt plots in een bubbeltje van rust en dat voelde goed. De mensen rondom mij waren precies plots weg. En dat is een goed teken, denk ik”, klonk het bij Christiaan. En ook Jana haalde opgelucht adem: “Het is gebeurd, we zijn geringd!

Bekijk hier een fragment:

De kijker was getuige van 4 officiële huwelijken tussen 2 mensen die elkaar nooit eerder zagen. In de aflevering van 19 september vieren ze allemaal samen de start van hun liefdesavontuur op één groot trouwfeest. 

Story image

Niet voor publicatie
- De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.
​- Bovenstaand fragment van Joren en Lien is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/327193?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>
​- Bovenstaand fragment van Christiaan en Jana is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/327196?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Isabelle Couvreur Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde