Skip to Content
De Verraders slaan opnieuw toe

De Verraders slaan opnieuw toe

Game over voor Dominique Persoone en Issam Dakka

De verraders blijven genadeloos toeslaan. Na Inge Onsea vorige week viel vanavond ook chocolatier Dominique Persoone ten prooi. Dominique was de tweede bondgenoot die door Walter Damen, Jamie-Lee Six en Loïc Van Impe werd vermoord en moest het spel als een dief in de nacht verlaten. Aan de ronde tafel viel er bovendien een tweede slachtoffer. De groep slaagde er immers  opnieuw niet in om een verrader te ontmaskeren, maar verbande acteur én bondgenoot Issam Dakka uit het spel.

Ik wist het”, reageerde Dominique nadat hij werd vermoord. “Ik vind Sieg en Maureen verdacht en bijna een gegeven van Bonnie & Clyde. De killers. Nu gaat de groep denken dat ik vermoord ben door Ann, wat niet het geval is, want dat is een hele lieve, brave madame. De verraders hebben mij gebruikt om haar verdacht te maken. This is the end.

Bekijk de video hier:

Aan de ronde tafel steeg het wantrouwen van de groep ten opzichte van acteur Issam Dakka. Hij wierp zichzelf vorige week al in de kijker door te liegen over het schild en liet de bondgenoten ook deze week verstaan dat hij het spel als acteur speelt en niet terugdeinst voor een leugentje. Dat brak hem uiteindelijk zuur op, want de groep verbande hem uit het spel. Maar onterecht, zo bleek, want met Issam moest voor de tweede keer op rij een bondgenoot het spel verlaten.

Lieve mensen, ik hou van jullie allemaal en ik ga jullie missen”, klonk het bij Issam na zijn verbanning. “Maar ik ben een bondgenoot. Ik denk dat ik de lijn gewoon te dun heb gemaakt. En de groep wist niet wanneer ik oprecht was en wanneer niet. Dat was mijn grootste fout. Vier bondgenoten kwijt… het wordt alleen maar moeilijker en moeilijker. Maar ik heb er hoop in dat ze het goede gaan doen.

Issam Dakka blikt in De Verraders: De Aftocht op VTM GO terug op het spel

Issam Dakka is de tweede bondgenoot die door de groep werd verbannen en naar huis gestuurd. Hij kreeg aan de ronde tafel de meeste stemmen en moest het spel onmiddellijk verlaten. In De Verraders: De Aftocht op VTM GO brengt Nicolas Caeyers Issam naar huis en blikken de twee tijdens de autorit terug op de voorbije dagen. Hoe heeft Issam het spel ervaren? Hoe reageert hij op de polemiek die rond hem is ontstaan? Wie zijn volgens hem de 3 verraders? Nicolas biedt Issam een luisterend oor en ontrafelt alle geheimen van het spel. “Het is natuurlijk niet fijn dat ik niet geloofd werd”, vertelt Issam. “Dat ligt puur aan mezelf. Ben ik nu aan het acteren, ben ik nu oprecht? Ik heb het te hard doorgetrokken. Je vergeet echt dat het een spel is en je vergeet je eigen hachje te redden.Je bent niet meer voorzichtig en niet meer gefocust. Omdat het heel persoonlijk wordt.

Bekijk de video hier:

Story image

Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

Bovenstaande video’s zijn over te nemen via deze embedcodes:

  • Dominique Persoone: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/285041?automute=false&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>
  • Issam Dakka: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/285048?automute=false&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>
Sylvia De Doncker Sr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde