Skip to Content
De terugkeer van Marthe, repetities en traantjes in ‘K3, een nieuw begin’

De terugkeer van Marthe, repetities en traantjes in ‘K3, een nieuw begin’

Tweede aflevering ‘K3, een nieuw begin’, nu zaterdag 11 december om 19u55 bij VTM.

Story image

Op zaterdag 11 december om 19u55 zien de VTM-kijkers hoe Julia Boschman haar eerste week als nieuw K3'tje beleeft. Na het bekomen van het grote nieuws en de daaropvolgende mediastorm, vliegt Julia er helemaal in. Hanne ontfermt zich over haar ​ en geeft haar meteen een rondleiding in de kantoren van Studio 100, van de tv-set van Game Keepers tot de danszaal en het kledingatelier. De kijkers beleven van op de eerste rij hoe de meisjes in het Sportpaleis repeteren voor de Sinterklaasvoorstelling en de Rewind Party. Het is een blij weerzien met Marthe en het drietal viert de mooie, nieuwe start met een luxueuze red velvet cake. De teleurstelling is dan ook groot wanneer de K3’tjes te horen krijgen dat er geen evenementen meer mogen doorgaan en de shows worden afgelast.

Bekijk hier de preview:

‘K3, een nieuw begin’, nu zaterdag 11 december om 19u55 bij VTM en ook op VTM GO.


Niet voor publicatie: De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be Uitgebreid fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be. Bovenstaande preview is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/269831?automute=false&autoplay=false&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>


Charlotte Everaert Junior Press Officer DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde