Skip to Content
De laatste beslissingsmomenten en reünie van de vier koppels in Blind Getrouwd

De laatste beslissingsmomenten en reünie van de vier koppels in Blind Getrouwd

Op maandag 14 november om 20u35 bij VTM

Na de beslissingsmomenten van de eerste koppels, breekt in Blind Getrouwd ook voor Jana & Christiaan en Florence & Jiri het uur van de waarheid aan. Op maandag 14 november vertellen ze aan elkaar of ze getrouwd blijven of niet. Florence en Jiri bijten de spits af en bij Jiri klinkt alvast wat twijfel: “Ik ga met een heel dubbel gevoel naar het stadhuis omdat ik totaal geen zekerheid heb. Het waren weken van ups en downs en dat voelde ik ook bij haar. Ik ben zeker van wat ik straks ga zeggen, maar ik ben vooral zenuwachtig voor wat ik ga horen.” Ingeborg noemde hen ‘een prinsenpaar’, maar blijft het koppel ook na het experiment getrouwd?

Ook voor Christiaan en Jana komt het beslissingsmoment dichterbij. Bij hun laatste avondmaal in Kontich polst Christiaan naar het antwoord van Jana. Zij twijfelt nog maar legt de beslissing in Christiaans handen: “Ik heb beslist dat hij gaat beslissen. Zegt hij ja, dan zeg ik met volle overtuiging ook ja. Zegt hij neen, dan snap ik het volkomen.” Ze bereidt dan ook twee brieven voor: een ja- en een nee-brief. Welke brief zal ze bij het beslissingsmoment moeten bovenhalen…?

Bekijk hier een fragment uit de aflevering:

Nadat de koppels vijf maanden geleden goed nieuws kregen in de gebouwen van VTM, worden ze op dezelfde plek opnieuw verwacht voor de reünie-aflevering. Ze kijken samen terug, blikken vooruit en staan stil bij hun Blind Getrouwd-avontuur. Als gastvrouw en grootste supporter van de koppels, mocht Ingeborg uiteraard niet ontbreken. Zij neemt de koppels even apart en wil weten hoe zij de back to reality ervaren hebben.

‘Blind Getrouwd’ op 14 november om 20u35 bij VTM en ook op VTM GO.

INSCHRIJVEN VOOR EEN NIEUWE REEKS VAN BLIND GETROUWD KAN NU VIA VTM.BE
Ben jij 25 jaar of ouder en heb je de ware nog niet gevonden? Voel je desondanks toch huwelijkskriebels? En wil jij je op basis van de wetenschap laten matchen door een team van experten? Meld je dan nu aan via https://vtm.be/blind-getrouwd/schrijf-je-in-voor-blind-getrouwd voor dit unieke relatie-experiment!

Niet voor publicatie
De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.
​Bovenstaand fragment is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/339409?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Isabelle Couvreur Press Officer, DPG Media

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde