Skip to Content
De kwartfinalisten vormen voor het eerst een trio in K2 zoekt K3

De kwartfinalisten vormen voor het eerst een trio in K2 zoekt K3

Hoog bezoek van James Blunt, Metejoor, Milow en Jaap Reesema in derde studioshow op zaterdag 6 november om 19u55 bij VTM

Na de sprookjesachtige tweede show van vorige week - die goed was voor maar liefst 932.000 kijkers en 47,8% marktaandeel (VVA 18-54, live+uitgesteld) - zijn er nog acht kandidaten in de running om het nieuwe K3’tje te worden. Op zaterdag 6 november zijn Amy, Celester, Diede, Julia, Kato, Luca, Manou en Remi toe aan de kwartfinale en staan ze weer voor nieuwe uitdagingen. Ze zingen voor het eerst in een trio en dat telkens met een andere grote artiest: Metejoor, Milow en Jaap Reesema. K2 zoekt K3 krijgt zelfs internationaal bezoek, want ook niemand minder dan de Britse zanger James Blunt zakt naar de show af voor een uitzonderlijk optreden met de kandidaten.

Met dit optreden stappen de kandidaten uit hun comfortzone en wagen ze zich voor het eerst aan een niet-K3-nummer. Kato & Luca bijten zaterdag de spits af en zingen samen met Milow Whatever It Takes. Metejoor vormt een trio met Remi & Manou, zij brengen samen zijn populaire song 1 Op Een Miljoen. Julia & Celester staan naast James Blunt en brengen zijn monsterhit You’re Beautiful. Jaap Reesema sluit de show af met Diede & Amy en het emotionele Nu Wij Niet Meer Praten. Voor de juryleden en Hanne & Marthe de ideale kans om te zien hoe de kandidaten het er in een trio vanaf brengen. De twee K’tjes voelen ook de vrienden en familieleden van de kandidaten aan de tand en leren hen zo alweer een beetje beter kennen.

PREVIEW: De kandidaten ontdekken met wie ze een trio zullen vormen

Naast hun optreden met de gastartiest brengen de kandidaten ook een kleurrijk openingsnummer op Land Van De Regenboog én zingen ze ook solo een nieuw K3-nummer, compleet met act en dans. Ze treden dus voor het eerst drie keer op in dezelfde show. Met deze optredens hopen ze een ticket voor de halve finale te bemachtigen:

  • Amy (25, Averbode, BE) zingt Borst Vooruit
  • Celester (20, Bilthoven, NL) zingt Kusjesdag
  • Diede (20, Someren, NL) zingt Ster
  • Julia (18, Bergen Op Zoom, NL) zingt Bij De Politie
  • Kato (25, ‘s-Gravenwezel, BE) zingt Ushuaia
  • Luca (21, Hoek Van Holland, NL) zingt Dieper Dan De Zee
  • Manou (21, Beilen, NL) zingt Meiden Van De Brandweer
  • Remi (19, Zwijnaarde, BE) zingt Liefde Geeft Je Vleugels

Deze week heeft K2 zoekt K3 nog 5 Golden Seats in de aanbieding. De 3 kandidaten die niet voldoende sterren weten te bemachtigen van de vak- en publieksjury belanden op de pijnbank en wachten vol spanning het oordeel van Hanne & Marthe af. Wie wordt gered met hun Golden Ticket en stoot alsnog door?

Volgende week worden de K3’tjes op zaterdag uitzonderlijk afgelost door de Rode Duivels, die dan hun WK-kwalificatiematch spelen tegen Estland. Op zaterdag 20 november is K2 zoekt K3 er terug en wordt de eindsprint ingezet, met de spetterende halve finale.

Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

Bovenstaande video is over te nemen via deze embedcode:

<div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/261616?automute=false&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Sylvia De Doncker Sr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde