De kop is eraf: melkveeboeren Niels en Robbe kozen al 3 vrouwen en 3 mannen voor de boerderijweek

De kop is eraf: melkveeboeren Niels en Robbe kozen al 3 vrouwen en 3 mannen voor de boerderijweek

Afloop aflevering 1 van Boer zkt Vrouw op zondagavond 3 maart bij VTM

VLNR: Branko, Wesley, Robbe en Joffrey
VLNR: Branko, Wesley, Robbe en Joffrey

In de liefde heb je soms geen tijd te verliezen: op zondagavond 3 maart sloegen melkveeboeren Niels (32), Robbe (29) en Sanne (33) aan het daten, en de 2 mannen onder het gezelschap moesten op het einde van de dag meteen al kiezen welke 3 vrouwen en mannen een ticketje kregen voor een logement op hun boerderijen.

De dates van boer Robbe mogen dat ticketje letterlijk nemen, want Branko (23, Emblem), Wesley (34, Sint-Truiden) en Joffrey (25, Dilsen-Stokkem) mogen volgende week hun koffers pakken voor een vlucht naar Zweden. Eindbestemming? De melkveeboerderij van Robbe, in Föllinge.

Bekijk hier Robbes keuzemoment:

Niels voelde het meest een klik met Lisa (27, Sint-Michiels), Astrid (26, Sinaai) en Sylvie (36, Olen). Zij mochten meteen hun intrek nemen in de gloednieuwe woning van Niels, die hij zelf bouwde. Zijn huis mist duidelijk nog een vrouwelijke touch, maar de komende week meningen en handen genoeg om er iets gezelligs van te maken. 

VLNR: Astrid, Niels, Lisa en Sylvia
VLNR: Astrid, Niels, Lisa en Sylvia

Bekijk hier Niels’ keuzemoment:

In de tweede aflevering van Boer zkt Vrouw op zondag 10 maart om 19u55 bij VTM, kiest ook Sanne welke mannen mogen komen logeren.


Niet voor publicatie:

 

Elle De Leeuw Senior Press Officer

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde