De grootste strijd tussen bekend en onbekend Vlaanderen barst vanaf 27 januari los in BEAT VTM

De grootste strijd tussen bekend en onbekend Vlaanderen barst vanaf 27 januari los in BEAT VTM

VTM lost eerste teaser van spannende duels

Story image

100 dagen geleden beten 8 bekende Vlamingen en hun onbekende uitdagers zich vast in een discipline die ze geen van beiden kenden. Vanaf maandag 27 januari 2020 barst de grootste strijd tussen team Vlaanderen en team VTM helemaal los. Koen Wauters, Natalia, Kürt Rogiers, Guga Baúl, Julie Van den Steen, Mathias Coppens, Freek Braeckman en Olga Leyers staan oog in oog met hun uitdager en zijn klaar voor het ultieme duel. Het resultaat van die spannende strijd wordt onthuld in BEAT VTM. 

Dat het er stevig aan toe zal gaan, is nu al te zien op de eerste beelden die zijn vrijgegeven:

Het startschot van BEAT VTM werd in september vorig jaar gegeven met een kick-off aflevering waarin de kaarten werden verdeeld. De prijs voor de meest fysieke uitdaging ging toen naar Guga Baúl, die zich noodgedwongen moest vastbijten in het olieworstelen. Guga trapt BEAT VTM op maandag 27 januari af en komt in de eerste aflevering lijnrecht tegenover zijn uitdager Sander (28) uit Bilzen te staan. Dat duel belooft nu al spectaculaire beelden op te leveren. De twee moeten immers, volgens de traditie van de sport, volledig ingesmeerd in olijfolie tegen elkaar worstelen. Een glibberige en bij momenten zelfs érg intieme bedoening… Wie triomfeert? En wie wordt afgetroefd? 

Ook de andere VTM-gezichten beten zich de voorbije 100 dagen vast in dat ene duel tegen hun onbekende tegenstander. En daarvoor moest alles wijken. Sommigen overwonnen hun angsten 30 m onder de zeespiegel, anderen in een wiebelende torenkraan van 97 m hoog. Wie welk duel naar zich toe weet te trekken, wordt de komende weken duidelijk in BEAT VTM.

  • Guga Baúl vs Sander (28, Bilzen): olieworstelen
  • Kürt Rogiers vs Kim (47, Tielrode): dameskapper worden
  • Julie Van den Steen vs Sara (26, Deinze): apneuduiken
  • Mathias Coppens vs Geert (29, Maasmechelen): torenkraan besturen
  • Olga Leyers vs Margaux (26, Menen): cheerleaden
  • Freek Braeckman vs Sam (42, Brecht): dernyfietsen
  • Natalia vs Piet (61, Kruisem): trickshots
  • Koen Wauters vs Thomas (29, Kessel-Lo): mission impossible

Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be/
De video uit het persbericht is over te nemen via deze embedcode:
<div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/123707?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Sylvia De Doncker Sr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde