Skip to Content
“De gekste plek waar ik seks had? Op het dak van de UHasselt”: zes nieuwe singles geven zich bloot in ‘Uit De Kleren’

“De gekste plek waar ik seks had? Op het dak van de UHasselt”: zes nieuwe singles geven zich bloot in ‘Uit De Kleren’

Morgen, dinsdag 2 februari, om 21.25 bij VTM 2

Bram en Sofie
Bram en Sofie

Wat gebeurt er als twee singles elkaar voor het eerst ontmoeten en hen meteen wordt gevraagd om elkaar uit te kleden? Dat ontdekten ondertussen al 225.000 kijkers - 176.000 voor de aflevering op dinsdag en nog eens 49.000 voor de herhaling (live + uitgesteld) - in de eerste aflevering van de spannende datingshow Uit De Kleren. Morgen, dinsdag 2 februari om 21.25 bij VTM 2, beginnen opnieuw drie dates waar ze normaal eindigen: in bed. Sofie & Bram, Maarten & Jan en Emmy & Lucas kleden elkaar uit tot hun ondergoed en kruipen tussen de lakens om elkaar op een intiem halfuur te leren kennen aan de hand van persoonlijke vragen en fysieke opdrachten.

Daten zonder filter is bijzonder, passioneel en onvoorspelbaar. Zo ook bij Sofie (23) uit Ham en kickbokser Bram (23) uit Diest. Nadat ze elkaar een minuut lang in de ogen hebben moeten kijken, komt Sofie te weten wat de gekste plek is waar Bram al seks had: op het dak van de universiteit van Hasselt. “Op een plaats waar je niet mag zijn is altijd een beetje spannender en geiler”, vertelt Bram.

“Er zijn zoveel hoeken van mij af, dat het ondertussen een ronde tafel is geworden”, lacht de creatieve Maarten (36) uit Niel, die de kleren van influencer Jan (29) uit Antwerpen mag uittrekken. “Mezelf letterlijk blootgeven voor heel Vlaanderen is een uitdaging, volledig uit mijn comfortzone”, aldus Jan. Van orgasmes tot een kinderwens: tijdens hun date tussen de lakens gaan ze geen onderwerp uit de weg.

Lucas (20), amateurfotograaf uit Liedekerke, en onderneemster Emmy (22) uit Turnhout daten ook zonder kleren. “Ofwel gaat het goed klikken, ofwel gaat het ongemakkelijk zijn”, aldus Lucas. Wat vind je mooi aan elkaar? Moet je partner ambitieus zijn? En hoe belangrijk is seks in een relatie? Het zijn maar enkele van de persoonlijke vragen waardoor Emmy en Lucas elkaar op een korte, maar intense manier leren kennen.

De afleveringen van Uit De Kleren zijn ook te (her)bekijken op VTM GO.


Niet voor publicatie:
De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be
Uitgebreid fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be

Machteld Paredis Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde