Skip to Content
De emoties lopen hoog op in De Sterkste Handen

De emoties lopen hoog op in De Sterkste Handen

Aflevering 5 op dinsdag 30 november om 20u35 bij VTM

Aan de start van de vijfde ploegproef in de Sterkste Handen, nu dinsdag 30 november om 20u35, is de stand 1-3 voor Staalhard. De Brekers draaiden vorige week voor geen meter en dat zorgde voor heel wat spanning tussen Fatima en Kenny. Kunnen de brekers hun achterstand inhalen of sleept Staalhard de overwinning opnieuw meedogenloos in de wacht? Nasier viel vorige week uit de individuele competitie en ook dit keer gaat het er hard aan toe. Natalia en Sergio hebben geen compassie met de kandidaten die meermaals opnieuw moeten starten. Aan het eind komen er twee verrassende verliezers uit de bus die het tegen elkaar moeten opnemen in het overwerken…

De twee ploegen verzamelen op een bouwwerf voor de ploegenopdracht. De opdracht van vandaag: een tuin aanleggen. “Vandaag gaan jullie je handen vuilmaken. Jullie moeten hier de grond aanvullen, grasmatten leggen, een bloemenperkje planten, klinkers leggen en een omheining zetten”, leggen Sergio en Natalia uit. “En dit alles moeten jullie exact doen volgens een strikt plan.” Tijdens de opdracht hebben Natalia en Sergio hun twijfels bij de aanpak van de Brekers: “Fatima staat daar helemaal alleen zand te scheppen, niet moeilijk dat het niet opschiet.” Maar is die bezorgdheid ook terecht?

Voor de individuele proef trekken de kandidaten naar een steenbakkerij. Daar moeten ze ieder een dak leggen, iets wat voor spoorwegarbeider Olivier als muziek in de oren klinkt: “Ik heb drie jaar gewerkt als dakwerker dus ik ken de kneepjes van het vak.” Dit keer krijgen de kandidaten geen uitleg en moeten ze er meteen invliegen. Tijdens de proef laaien de frustraties hoog op bij de kandidaten wanneer Sergio en Natalia streng toekijken op het resultaat: “Nee je bent niet klaar, we moeten streng zijn. De dakpannen liggen allemaal scheef. Sorry, dit kunnen we niet goedkeuren! Het moet goed zijn. Opnieuw!” Wie delft deze week het onderspit?

Bekijk hier de preview uit de aflevering:

De afleveringen van De Sterkste Handen zijn ook te (her)bekijken op VTM GO.


Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be

Bovenstaande video kan je delen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/267096?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Maja Keldermans Sr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde