Skip to Content
De eerste vlinders fladderen rond in Cupido Ofzo

De eerste vlinders fladderen rond in Cupido Ofzo

Aflevering 3 op maandag 17 januari 2022 om 20u35 bij VTM

Op maandag 17 januari brengt Cupido Ofzo opnieuw een uurtje liefde en feelgood op het scherm. In de derde aflevering heeft Klaas een tweede date met Ellen op zijn agenda staan. En Cupido lijkt hier al meteen met een minipijltje in de roos te schieten. Ook Baptist en Amelie wagen zich aan een tweede date. Superheld Dries heeft een afspraakje met Jolien, met wie er al van bij de start een klik leek te ontstaan. En die klik wordt alleen maar sterker tijdens het vervolg van hun date. De eerste vlinders fladderen zelfs in het rond.

Ruth Beeckmans heeft voor Dries (22, Zottegem) en Jolien (22, Torhout) een boot geregeld. Ze mogen elkaar verder leren kennen tijdens een tochtje op het water. Al moet Jolien daarvoor eerst haar angst zien te overwinnen. Na een cocktail met zicht op het water lijken de eerste kriebels naar boven te komen. “Ik kan het een lichte vorm van verliefdheid noemen”, aldus Dries. “Is het in woorden uit te drukken hoe blij ik ben met de tweede date? Hééél blij! Heel eventjes voelde ik echt vlinders en ik hoop dat ik ze nog een keer kan voelen.” En daar krijgt zelfs Ruth het warm van.

Bekijk de preview hier:

Ook Klaas (21, Zichem) en Ellen (24, Ekeren) maken zich klaar voor een tweede date. Hun eerste afspraakje op de boerderij was dan ook een groot succes en smaakte duidelijk naar meer. Ze hebben afgesproken om samen naar het park te gaan. De romantische setting doet bij beiden meteen een vonkje overslaan.

Ook Baptist (30, Sint-Denijs-Westrem) en Amelie (31, Olen) gaan op een nieuwe date. Amelie verrast Baptist met een zelfgemaakte cake in de vorm van een hartje. “Het is spannend om hem terug te zien”, klinkt het bij Amelie. “Kriebels zijn er nog niet, maar dat kan er misschien wel van komen. Ik ben nieuwsgierig naar zijn gevoelens, maar praat er zelf niet graag over.” Toch gaan ze tijdens deze tweede date de moeilijke onderwerpen niet uit de weg... 

Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be en foto.dpgmedia.be.

Bovenstaande video is over te nemen via deze embedcode:

<div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/276281?automute=false&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Sylvia De Doncker Sr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde