Skip to Content
De eerste harten worden gebroken in een nieuwe week van ‘B&B Zoekt Lief’

De eerste harten worden gebroken in een nieuwe week van ‘B&B Zoekt Lief’

Iedere week van maandag tot en met donderdag om 20u00 bij VTM 2

In een nieuwe week van ‘B&B Zoekt Lief’, van maandag 25 juli tot en met donderdag 28 juli om 20u00 bij VTM 2, vallen vrijgezellen in zwijm, wordt de strijd voor het hart van de B&B-uitbaters hard gespeeld en worden de eerste harten gebroken.

In de afgelopen weken sloegen bij B&B-uitbater Nicolas de vonken voor vrijgezel Shana over. Maar tijdens een gezellige uitstap moet haar dringend iets van het hart. De bekentenis doet zowel bij Nicolas als bij Shana de tranen vloeien. Worden de eerste harten gebroken? 

B&B-uitbater Marc moet zijn aandacht verdelen tussen vrijgezellen Annika en Lisette. Daar heeft Annika het moeilijk mee. Terwijl Lisette handig de aandacht van Marc weet te trekken, laat Annika zich steeds meer buitenspel zetten. Het betert er niet op wanneer ook een derde vrijgezel, Christine, haar intrek neemt in de B&B.

Bekijk de preview hier:

Arno kan niet wachten om zijn vrijgezellen in zijn B&B in Marokko te verwelkomen. Hij kijkt vooral reikhalzend uit naar het weerzien met Desirée, van wie hij eerst noodgedwongen afscheid moest nemen. Maar Desirée heeft een pijnlijke boodschap voor Arno… Vrijgezel Daphne raakt dan weer betoverd door de helblauwe ogen van de B&B-uitbater. Arno’s looks brengen haar hoofd helemaal op hol. Ze vindt het dan ook vreselijk om hem te delen. Tuimelt ze snel weer van haar wolk? 


Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

De preview kan je overnemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/316983?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Lieze Schoofs Press Officer DPG Media

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde