Skip to Content
De duo’s roeren in de potten voor Wout Bru in Vakantiehuis For Life

De duo’s roeren in de potten voor Wout Bru in Vakantiehuis For Life

Aflevering 3 op maandag 25 juli om 20u25 bij VTM

Vorige week werden in Vakantiehuis For Life de eerste punten uitgedeeld. Jurylid Marc Coucke kwam langs om het concept van alle chalets te beoordelen. Anke en Sophie wisten met hun ‘Barbuy’ het meest te overtuigen en haalden een perfecte score van 10 punten binnen. Nu maandag 25 juli om 20u25 staan de duo’s voor een nieuwe uitdaging en daarvoor mogen de potten en pannen bovengehaald worden. Ze moeten een zelfbedacht streekgerecht met een toepasselijke naam voorschotelen aan niemand minder dan sterrenchef Wout Bru. Wie houdt de kookstress het best onder controle? Wie speelt op veilig en wie durft te experimenteren?

Bekijk de preview hier:

Voor de proef van start gaat, krijgen de duo’s eerst twee uur de tijd om te winkelen. En dat loopt niet bij iedereen van een leien dakje. Mats stoot bij de lokale slager al meteen op de taalbarrière: “Ik stond daar voor spek en bonen. Gelukkig nam Lobke het woord. Ik ging vlees bestellen en vis krijgen denk ik”, lacht hij. Mariam en Asma hebben dan weer moeite om de weg te vinden. “Ik snap echt niet hoe wij dat doen? Zelfs met de GPS verdwalen wij. We hebben veel natuur gezien”, lachen de zussen. 

En dan is het tijd om de schorten aan te doen en met de gevonden producten een culinaire parel te creëren. Laura voelt zich in haar nopjes in de keuken. En Junior? Die krijgt duidelijke orders. “Ik heb de blaadjes geplukt en gewassen. En dan heb ik van een andere tak de blaadjes geplukt en opnieuw gewassen. Dat was mijn inbreng”, lacht hij. Anke en Sophie slaan volop aan het experimenteren, tot grote verbazing van Wout Bru. “Die sla in de oven, dat is wel speciaal. Die moet nog wat gebakken worden of?”, lacht hij. Bij Dylan en Glenn slaat de stress toe als blijkt dat de aardappelen niet gaar genoeg zijn. Welke duo’s slagen erin om de smaakpapillen van Wout Bru te beroeren? 

De afleveringen van Vakantiehuis for Life zijn ook te (her)bekijken op VTM GO.

Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

Bovenstaande video is over te nemen via deze embedcode:
<div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/316982?automute=false&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Sylvia De Doncker Sr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde