Skip to Content
De drie laatste boeren uit ‘Boer zkt Vrouw’ zijn gekend

De drie laatste boeren uit ‘Boer zkt Vrouw’ zijn gekend

In de tweede aflevering van ‘Boer zkt Vrouw’ van zondag 13 maart werd de identiteit van de laatste drie boeren bekend gemaakt.

In Gingelom stond de 29-jarige Kim Biets oog in oog met een 40-tal dames die het wel zagen zitten om de knappe aardappelboer beter te leren kennen. Er waren zelfs West-Vlaamse dames die naar het verre Limburg waren afgezakt. Ze vielen massaal voor zijn charmes en Kim besloot uiteindelijk om met 7 meisjes verder te gaan. Als allerlaatste date koos Kim Carole uit. Een juiste zet zo blijkt, want beiden zijn volledig aangetrokken door elkaar. "De date veranderde al snel in een flirterig gesprek", aldus Kim. 

Bekijk hier het fragment:

Na een boeiende dag van daten moest ook Garry Sterckx (46) knopen doorhakken. Hij genoot zichtbaar van de aandacht: “Ik bloei opnieuw open en krijg terug een goed gevoel bij de liefde, die toch wel zoek was. Ik twijfelde of er nog liefde kon zijn voor mij.” Met wie hij verder wil om dit gevoel verder uit te diepen? Al zeker met Barbara die hij een ‘echte topvrouw’ vindt, en met nog 7 andere dames.

Bekijk hier het fragment:

Ook de West-Vlaamse veeboer Cyriel Capoen (27) was overdonderd door de aandacht: “De meisjes waren enthousiast, dat is al geestig. Ik was content, ‘t was in orde!” Vol enthousiasme legde hij de kandidaten het vuur aan de schenen met de vragenpot van Dina en dat resulteerde in best wel pittige antwoorden. Na de eerste kennismaking besloot Cyriel om 7 meisjes gelukkig te maken en samen met hen dit avontuur aan te gaan.

Bekijk hier het fragment:

En hiermee zijn Elien en de vier overige boeren uit de anonimiteit gestapt en kunnen zij aan hun liefdeszoektocht beginnen.

Story image

Niet voor publicatie
- Meer info over de boeren vind je hier
​- De foto’s uit het persbericht, de nieuwe visual en extra portretfoto's kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be
​- Bovenstaand fragment van Kim is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/289239?autoplay=false&pip=false&single_play=true' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>
​- Bovenstaand fragment van Garry is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/289249?autoplay=false&pip=false&single_play=true' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>
​- Bovenstaand fragment van Cyriel is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/289259?autoplay=false&pip=false&single_play=true' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Isabelle Couvreur Press Officer, DPG Media

 

 

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde