Skip to Content
‘Dancing Dimi’ verdedigt de Belgische driekleur op het EK Darts

‘Dancing Dimi’ verdedigt de Belgische driekleur op het EK Darts

Vanaf donderdag 27 oktober om 18u45 live bij VTM 2

Van donderdag 27 oktober tot en met zondag 30 oktober kunnen dartliefhebbers hun hart weer ophalen bij VTM 2 en ‘Dancing Dimi’ naar de Europese titel supporteren. Vanaf 27 oktober om 18u45 zendt VTM 2 alle matchen van het vijftiende Europees Kampioenschap darts live uit. 

Dit kampioenschap is het orgelpunt van de European Tour. Dertien toernooien lang streden de beste darters van Europa voor een plaatsje in het EK. De top 32 treedt donderdag aan in de finale strijd voor de Europese titel en een deel van de prijzenpot, die 500 000 pond of zo’n 570 000 euro bedraagt. Kim Huybrechts, die zich dit jaar jammer genoeg niet kon plaatsen voor het EK, Rudy Lanssens, Matthias De Vlieger, Erik Clarys en Brian Raman zijn bij VTM 2 de commentatoren van dienst. 

Het wordt supporteren geblazen voor Dimitri Van den Bergh. ‘Dancing Dimi’ zal in het Duitse Dortmund als enige landgenoot onze Belgische Driekleur verdedigen. In de eerste ronde kruist Dimitri - nummer 11 op de Europese ranking - de pijlen met Daryl Gurney, de nummer 22 op de Europese ranking. Het is van 2019 geleden dat Dancing Dimi meestreed voor de Europese titel.

Uitzendschema:

  • Eerste ronde: donderdag 27 oktober om 18u45
  • Eerste ronde (met Dimitri Van den Bergh): vrijdag 29 oktober om 18u45
  • Tweede ronde: zaterdag 29 oktober om 20u00
  • Kwartfinales: zondag 30 oktober om 12u45
  • Halve finales en finale: zondag 30 oktober om 19u00

Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

Lieze Schoofs Press Officer DPG Media

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde