Code van Coppens Unlocked 2 opent de deuren met twee gloednieuwe escaperooms

Code van Coppens Unlocked 2 opent de deuren met twee gloednieuwe escaperooms

Open vanaf vrijdag 22 december om 10u00 in de Stadsfeestzaal van Antwerpen

Story image

Na het grote succes van vorig jaar met meer dan 30.000 bezoekers, kunnen fans van het populaire VTM-programma Code van Coppens zich vanaf vrijdag 22 december opnieuw in real life wagen aan de complexe raadsels van de broertjes Coppens in Code van Coppens Unlocked 2. Staf en Mathias hebben hun doldwaze ideeën tot leven gebracht in twee gloednieuwe escaperooms in de Stadsfeestzaal van Antwerpen. Wie slaagt erin de code te ‘unlocken’? 

Bekijk hier de teaser:

Codekrakers hebben de keuze uit twee escaperooms: Alpha en Omega, elk met 5 splinternieuwe kamers die de teams moeten doorlopen.  Elke kamer heeft zijn eigen thema dat gebaseerd is op een aflevering van de Code van Coppens. Van ‘De Visserij’ naar ‘De Middeleeuwen’ en van de ‘Himalaya-kamer’ naar ‘De Cinema’. Met behulp van verborgen tips, aanwijzingen en opdrachten moeten deelnemers de code kraken om telkens de volgende kamer te unlocken. Al zou het geen spel van de broertjes Coppens zijn zonder enkele verrassende twists… Wie is oplettend genoeg om ze te overwinnen?

Code van Coppens Unlocked 2 is geopend van vrijdag 22 december tot zaterdag 17 februari. Meer info over de openingsuren tijdens en na de kerstvakantie is te vinden op www.codevancoppens.be. Bedrijven kunnen ook à la carte reserveren voor teambuildings. Wie het ontcijferen van de raadsels liever aan zich voorbij laat gaan of na het kraken van zijn hersenen nood heeft aan een hapje en drankje, kan terecht in Brasserie Alchemie.


Niet voor publicatie

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

Bovenstaande video is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/412184?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Delphine Dehairs Jr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde