Code van Coppens serveert Lize Feryn, Klaasje Meijer, Joke Emmers en Jasmijn Van Hoof vettige frituursnacks op Kerstdag

Code van Coppens serveert Lize Feryn, Klaasje Meijer, Joke Emmers en Jasmijn Van Hoof vettige frituursnacks op Kerstdag

Aflevering 6 op zondag 25 december om 20.35 bij VTM

Op het menu bij Mathias en Staf Coppens op Kerstdag? Geen hoogstaand Kerstmenu, maar een stevige en vooral vettige portie frituursnacks. Hun tafelgasten? Lize Feryn, Klaasje Meijer, Joke Emmers en Jasmijn Van Hoof. De dames lieten hun mooiste feest outfit alvast thuis, maar dat ze na hun deelname aan Code van Coppens nog dagenlang naar ketchup en mayonaise zouden ruiken, dat hadden ze nu ook weer niet verwacht.

Wie trotseert het best liters saus en smerigheid? Wat hebben nieuwe patatjes te maken met bruine zeep? En een Coppens Speciale, hoe maak je dat juist? Lize Feryn en Klaasje Meijer, goede vriendinnen sinds hun deelname aan The Masked Singer, en Joke Emmers en Jasmijn Van Hoof, BFF’s sinds hun ontmoeting op de toneelschool, ondervinden het aan den lijve. 

Wie wint de vettige strijd en kraakt als eerste de Code van Coppens? Je ontdekt het op Kerstdag, om 20.35 bij VTM en op VTM GO.

Bekijk hier de preview uit de aflevering:

Code van Coppens Unlocked: wegens succes verlengd tot en met 25 februari

Liefhebbers van het tv-programma kunnen zich sinds enkele weken ook zelf, in real life, wagen aan de raadsels van Mathias en Staf in Code van Coppens Unlocked. Wegens succes worden de escape rooms in de Stadsfeestzaal in Antwerpen nog eens verlengd tot en met 25 februari. Meer info op www.codevancoppens.be.


Niet voor publicatie:

  • De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.
  • ​Bovenstaande preview kan worden overgenomen via volgende embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/345710?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>
Elle De Leeuw Senior Press Officer

 

 

 

 

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde