Coach Coely in tranen na aangrijpend en herkenbaar verhaal van The Voice Kids-kandidate Tiana 

Coach Coely in tranen na aangrijpend en herkenbaar verhaal van The Voice Kids-kandidate Tiana 

Derde Blind Auditions: nu vrijdag 29 september om 20u35 bij VTM

Story image

De derde Blind Auditions van The Voice Kids, nu vrijdag 29 september om 20u35 bij VTM, beloven opnieuw een rollercoaster aan emoties te worden voor coaches Laura Tesoro, Pommelien Thijs, Metejoor en Coely. Vol zelfvertrouwen stapt de 14-jarige Tiana (uit Oost-Vlaanderen) het podium op. Ze brengt een breekbare versie van ‘Lost Without You’ van Freya Ridings. Haar stem ontroert de coaches al vanaf de eerste noot, maar het aangrijpende verhaal dat ze daarna deelt, laat niemand onberoerd. Tiana vertelt moedig over haar zware schooltijd: “Ik had het gevoel dat ik nergens bijhoorde, ik kon bij niemand terecht, elke stoel in de klas was bezet en tijdens de middag zat ik alleen. Muziek heeft me door deze periode geholpen.” Coely herkent zich in dit verhaal en kan haar tranen niet bedwingen. "Ik weet hoe het voelt om nergens bij te horen", klinkt het.

Bekijk hier de preview uit de aflevering: 

Ook deze talenten wagen nu vrijdag hun kans: 

 • Binke (14, Vlaams-Brabant) is een grote fan van de zangeres Chérine, die eerder schitterde in The Voice van Vlaanderen. Na het zien van deze Blind Audition, kon Binke niet anders dan zelf ook haar kans wagen. Ze gaat all-in met De Diepte van S10.
 • Sofian (14, Oost-Vlaanderen) heeft vorig jaar al eens van het Voice-avontuur geproefd en belandde in team Duncan. Hij gooit opnieuw al zijn energie in de strijd met Praying van Kesha.
 • Josefien (14, uit Antwerpen) waagt haar kans met het nummer Balance Ton Quoi van Angele, een nummer dat ze zorgvuldig heeft gekozen. “Het gaat over hoe vrouwen soms onderschat worden en ik wil voor hen opkomen”, klinkt het. 
 • Abigail (14, Oost-Vlaanderen) houdt van zingen, zingen en nog eens zingen. Vorig jaar probeerde ze het ook al met een uptempo nummer, maar ze haalde helaas geen draaibeurten binnen. Nu kiest ze voor een zachte, emotionele song met De Roos van Ann Christy.
 • Charlotte (12, West-Vlaanderen) werd op haar verjaardagsfeestje verrast door niemand minder dan Nora Gharib, die haar een ticket gaf voor de Blind Auditions. Ze gaat ervoor met It Must Have Been Love van Roxette.
 • Alpha (10, Limburg) is een podiumbeest in hart en nieren. Hij zingt, danst en heeft zelfs zijn eigen bandje op school genaamd B4. Hij is vastberaden om de coaches te laten draaien met Better Off Alone van zijn idool Berre.
 • Sipho (13, Oost-Vlaanderen) heeft een soulvolle stem die hij graag laat horen. Hij gaat voor een krachtige indruk met Lift Me Up van Rihanna, in de hoop de coaches te betoveren.
 • Nisa (8, Oost-Vlaanderen) is de jongste deelnemer van The Voice Kids dit jaar. Ze droomt ervan om zangeres te worden en zingt de hele dag door met haar mama. Ze brengt Runaway van AURORA met een overvloed aan schattigheid en talent.
 • Ines (14, Oost-Vlaanderen) houdt van quality time met vrienden en familie en is een TikTok-koningin. Ze droomt al vanaf jonge leeftijd van een plek op het podium en wil iedereen wegblazen met Writing’s On The Wall van Sam Smith.
 • (12, Oost-Vlaanderen) is een fervent shopper en werd verrast in het winkelcentrum met een ticket voor de Blind Auditions. Ze brengt Schone Schijn in de versie van #Likeme. 
 • Louise (13, Vlaams-Brabant) heeft nog nooit voor een publiek opgetreden, zelfs niet voor haar familie. Ze is vooral bezig met dans en doet mee aan competities. Maar ook haar zangtalent blijft niet langer verborgen met Mariners Apartment Complex van Lana Del Rey. 

Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

Bovenstaande preview is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/401089?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Maja Keldermans Sr. Press Officer, DPG Media

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde