Chrissy of Lisanne? Welke vrouw mag melkveeboer Martijn vergezellen op romantische trip?

Chrissy of Lisanne? Welke vrouw mag melkveeboer Martijn vergezellen op romantische trip?

Aflevering 11 van Boer zkt Vrouw op zondag 12 mei om 19u55 bij VTM

Story image

Op zondag 12 mei staan om 19u55 bij VTM alweer twee keuzemomenten op het menu in een nieuwe aflevering van Boer zkt Vrouw. Eerst beslist de 35-jarige melkveeboer Martijn (35) welke vrouw hem mag vergezellen op romantische trip, en daarna moet Michiel (27) één van zijn drie logées huiswaarts sturen. Moet er nog gezegd dat er opnieuw tranen zullen vallen?

Voor hun laatste dag in Bree, op het erf van knuffelbeer, helpen Chrissy en Lisanne mee een kalfje ter wereld brengen. Dat blijkt echter nog niet het meest zenuwslopende moment van de dag te zijn: straks beslist Martijn immers met wie hij mogelijks een toekomst ziet. De sympathieke melkveeboer liet echter het achterste van zijn tong nog niet zien, tot grote frustratie van de vrouwen. Dina Tersago komt dan ook niets te vroeg aan op de boerderij: Lisanne en Chrissy hebben nood aan duidelijkheid. 

Ook Martijn is blij met het bezoek van de presentatrice want tegen haar kan hij het eindelijk kwijt: voor één iemand heeft hij gevoelens. Wordt het de Nederlandse boerendochter Lisanne, of Chrissy, een claims handler bij een verzekeringsmaatschappij, wanneer ze geen koetjes helpt te kalven. 

Bekijk hier de preview:

Ook de sympathieke spring-in-'t-veld Michiel (27) moet afscheid nemen van één van zijn dames, maar niet nadat Rune, Kato en Anouchka eerst hun voetjes onder tafel mogen schuiven voor het verjaardagsontbijt van Michiels mama Fabienne. 

In Oeselgem heeft vlasser Bert (28) zijn dates Melissa uit Brugge en Eva uit Harelbeke uitgenodigd om enkele dagen te komen logeren op zijn boerderij. Beide dames hebben lang bruin haar, zijn 27 jaar én kleuterjuf. Bert lijkt een type te hebben. Brengt het weekend een vleugje vlinders? En wat vinden zijn zus en schoonbroer van de meisjes? Een typisch West-Vlaams “aperitieftje” maakt de tongen los.

Niet voor publicatie:

Elle De Leeuw Senior Press Officer

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde