Skip to Content
Camille is verliefd en stelt haar vriendje voor in ‘Ik Ben Camille’

Camille is verliefd en stelt haar vriendje voor in ‘Ik Ben Camille’

Aflevering 2 op zaterdag 19 november om 19u55 bij VTM

540.000 kijkers (30%)* genoten afgelopen weekend van de eerste aflevering van Ik ben Camille, de biopic over het leven van de superster op en naast de schermen. Daarin was al een subtiele glansrol weggelegd voor Camilles tourmanager Dino. In de tweede aflevering van nu zaterdag 19 november blijkt de jongen ook iets meer te zijn dan dat. Camille stelt hem immers in primeur voor als haar nieuwe liefde en vertelt hoe hun mooie liefdesverhaal begon. “Ik ben verliefd en iedereen mag het weten!”, klinkt het. De 21-jarige zangeres maakte haar relatie zonet ook bekend op haar socials.

Ik leerde Dino vorig jaar kennen via gemeenschappelijke vrienden en afgelopen voorjaar vroeg ik hem of hij misschien zin had om mij te begeleiden bij mijn optredens”, laat Camille weten. “We leerden elkaar beter kennen en op een gegeven moment was het voor ons alletwee duidelijk dat er ‘meer dan sympathie’ was. Dino en ik zijn nu een koppel en we hebben het heel leuk samen. Na de Lotto Arena trokken we samen naar Parijs om even weg van alle drukte tijd met elkaar door te brengen. Geen betere plaats dan Parijs om de romantiek te vieren en het was zalig om dat met Dino te mogen doen. Ik ben verliefd en iedereen mag het weten!
Story image

Nadat ze de Lotto Arena vijf keer vulde geniet Camille op dit moment van een welverdiende vakantie. En die vakantie brengt ze dit jaar dus voor het eerst niet alleen, met haar ouders of kat Moustache door. Van onder de Eiffeltoren en in het bijzijn van Dino laat ze iedereen weten dat ze dolverliefd is.

Bekijk de preview uit de aflevering hier:

De camera’s van Ik Ben Camille mochten Camille en Dino even vergezellen tijdens hun romantische citytrip. Hun verhaal is komende zaterdag 19 november om 19u55 te zien bij VTM. Wie het concert van Camille in de Lotto Arena heeft gemist of het nog eens wil herbeleven kan zaterdag terecht op VTM GO. Daar zal de spetterende show integraal te zien zijn. 

Niet voor publicatie:
- Camille geniet in alle rust van haar vakantie en quality time met Dino, het koppel past voor interviews.
​- * Absolute cijfers op basis van live kijken + uitgesteld + herhaling. Marktaandeel bij VVA 18-54.
​- De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

Bovenstaande video is over te nemen via deze embedcode:
<div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/340450?automute=false&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Sylvia De Doncker Sr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde