Boeven Koen en Nono Wauters voeren 'sabotage 2.0' uit: staan jagers Nora, Julie en Laura voor de moeilijkste jacht ooit? 

Boeven Koen en Nono Wauters voeren 'sabotage 2.0' uit: staan jagers Nora, Julie en Laura voor de moeilijkste jacht ooit? 

Het Jachtseizoen: woensdag 27 september om 20u35 bij VTM 

Story image

Blijven boeven Koen en Nono Wauters morgen, op woensdag 27 september om 20u35 bij VTM, uit de handen van jagers Nora Gharib, Laura Tesoro en Julie Van den Steen? De drie dames staan misschien wel voor het meest uitdagende ‘jachtseizoen’ ooit. Vader en zoon Wauters hebben dan ook alle troeven in de hand. Als kind van de YouTube-generatie heeft Nono álle Jachtseizoen-afleveringen van het Nederlandse STUK TV gezien en kent hij de truken van de foor. En wie wil nu niet met VTM-icoon Koen Wauters op de achterbank rondvlammen? “Koen Wauters kan iedereen dingen laten doen, die hoeft niet eens alsjeblieft te zeggen”, beseft jager Julie.

Maar de drie jagers zijn “badass” en gaan dus voluit voor de overwinning. Al zakt de moed hen in de stoere bottines wanneer ze aan het jagersbusje toekomen. Lekke banden en een bus die een volledig nieuwe, smerige look gekregen heeft: Koen en Nono voeren sabotage 2.0 uit. En dan hebben de jagers de wegversperring van gehard staal nog niet gezien, die ze zonder hulp van een slijpschijf niet zomaar weg krijgen. Gelukkig zijn Koen en Nono sympathieke boeven… en laten ze een houtzaag voor de jagers achter. 

Bekijk de preview hier:

En daar gaan ze: de kilometers van Nono en Koen stapelen zich in sneltempo op, terwijl de jagers vastgenageld staan en geen millimeter vooruit kunnen. Maar dan maken Nono en Koen een cruciale fout. Van een grote voorsprong, gaat het naar grote paniek. Slagen de jagers erin een ongezien inhaalmanoeuvre te maken en de boeven alsnog bij de kraag te vatten? 

Niet voor publicatie
​​
​De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be.

Bovenstaande video is over te nemen via deze embedcode:
<div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/400833?automute=false&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Delphine Dehairs Jr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde