Boeren laten zich opmaken voor glamoureuze fotoshoot in tweede oproepaflevering van Boer zkt Vrouw

Boeren laten zich opmaken voor glamoureuze fotoshoot in tweede oproepaflevering van Boer zkt Vrouw

Maandag 19 juni om 20u35 bij VTM

Story image

In de eerste oproepaflevering van Boer zkt Vrouw maakte Dina Tersago kennis met haar nieuwe lading boeren: vleesveeboer Niels, biodynamische boer Manuel, melkveehouders Martijn, Niels en Sanne en tenslotte ook vlasser Bert. Drie van hen werden door Dina al strak in het pak gezet om daarna de perfecte lanceringsfoto te maken, en in de tweede oproepaflevering op maandag 19 juni om 20u35 worden ook Sanne, Manuel en Niels onder de meest glamoureuze handen genomen.

Michiel, Martijn, Bert, Sanne, Manuel en Niels ontwaken in het kasteel van Wimmertingen en schuiven aan aan het ontbijt. Daar worden ze verrast met een expositie van luchtfoto’s van hun boerderijen. Die zijn meteen goed voor enkele ontbijtbabbels zodat de Vlaamse kijkers thuis goed weten waar ze zouden kunnen belanden, moesten ze zich inschrijven voor één van de boeren.

Om het zestal op hun opperbest aan de singles thuis voor te stellen, heeft Dina Tersago kosten noch moeite gespaard. Ze organiseert een fotoshoot met een professioneel team bestaande uit onder andere topstyliste Farah El Bastani en make-up artist Gino Beeckman. Vooral de biodynamische boer Manuel staat te popelen om zich eens onder handen te laten nemen, al vreest hij voor zijn lange lokken. Ook Michiel laat zijn wilde krullen temmen door een barbier. En de Limburgse melkveeboerin Sanne moet eerst enkele kleine complexen overwinnen om zich van haar meest glamoureuze kant te durven tonen. Met de hulp van Dina en haar stylingteam, lijken die echter in een mum van tijd de wereld uit geholpen en vallen de monden van de andere 5 boeren open.

Bekijk hier een teaser uit de passessie:


Niet voor publicatie:

  • Interviewaanvragen voor Dina Tersago en de boeren via elle.de.leeuw@dpgmedia.be
  • Deze en nog meer foto’s kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be 
  • De preview kan je overnemen via deze embed-code: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/382148?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>
Elle De Leeuw Senior Press Officer

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde