Skip to Content
Boeren Garry, Kim en William maken hun keuze in ‘Boer zkt Vrouw’

Boeren Garry, Kim en William maken hun keuze in ‘Boer zkt Vrouw’

Zondagavond kozen Garry, Kim en William met welke dames zij het laatste traject van hun zoektocht naar een partner willen verder zetten. 

Nadat Barbara zelf koos om uit het programma te stappen, blijven bij geitenboer Garry Els en Evelyn over. Hij is alvast smoorverliefd op Els en dat gevoel blijkt wederzijds te zijn. “Ik ben heel gelukkig”, zegt Els. “Het is lang geleden dat ik mij nog zo gelukkig heb gevoeld en dat werd ook wel tijd. Dus, ja, het zit heel goed.” Maar de vooruitblik naar volgende week toont een heel emotionele Garry… Wat is er aan de hand?

Story image

Na een openhartig gesprek met Carole waaruit bleek dat er vooral een vriendschappelijke klik was, koos Kim met zijn verstand voor Ginny en met zijn hart voor Emi. “Bij Ginny heb ik sinds het begin een goede band en ben ik 100% zeker dat zij goed zou passen bij het bedrijf. Bij Emi zit het gevoel zeer goed, maar ik twijfel of het boerenleven iets voor haar is. Ik zit met een dubbel gevoel en zou op beiden verliefd kunnen worden. Het wordt er dus niet makkelijker op”, voorspelt Kim. 

Story image

De beslissing van cowboy William kon op weinig begrip rekenen van Bapke en Valerie wanneer hij voor de mysterieuze Titjana koos. Ook Amber kon (deels) zijn hart veroveren en mag op de ranch blijven. “Ik had het totaal niet verwacht, maar ik ben blij. Ik hoop dat de sfeer goed gaat blijven en er geen spanningen gaan komen”, klonk het bij haar. En Titjana houdt het - hoe kan het ook anders - mysterieus: “En toen waren we nog met twee…

Story image

Volgende week gaan Garry, Kim en William individueel op date met hun uitverkoren dames en is het de beurt aan Elien en Cyriel om hun keuze te maken.

Niet voor publicatie
De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

Isabelle Couvreur Press Officer, DPG Media

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde