Skip to Content
Boeren Cyriel, Garry en Kim maken zich kenbaar in ‘Boer zkt Vrouw’

Boeren Cyriel, Garry en Kim maken zich kenbaar in ‘Boer zkt Vrouw’

Boer zkt Vrouw, zondag 13 maart om 19u55 bij VTM

Na de reveal van Elien en William vorige week, is het op zondag 13 maart om 19u55 de beurt aan de overige drie boeren om zich kenbaar te maken.

In Gingelom staat de 29-jarige aardappelboer Kim op het punt om een belangrijke stap te zetten in zijn leven. “Ik zie het inderdaad als een nieuwe start, ja”, vertelt hij. “Ik heb zelfs een vrijgezellenfeestje gegeven!” Zijn type? “Bruin haar en bruine ogen. Dat klinkt oppervlakkig maar ik heb daar een zwak voor. Sommigen vallen op billen of borsten, ik val op bruine ogen… en billen en borsten”, lacht hij. Kim zal zijn ogen de kost kunnen geven, want met 40 dames is er meer dan keuze genoeg. 

Bekijk de preview hier:

Het geluk lacht Kim toe en dat is ook waar geitenboer Garry (46, Itegem) naar op zoek is. Na een pijnlijke scheiding hoopt hij vandaag terug de liefde te vinden. “Het verleden is het verleden, de toekomst is belangrijk” vertelt hij. En die toekomst begint misschien in de geitenstal, waar Dina de dames met een heuse cocktailbar in stijl ontvangt. En daar staat hij dan, oog in oog met de vrijgezellen. “Ik stond daar met mijn mond vol tanden en een krop in de keel. Ze hebben me stil gekregen in mijn eigen stal!” klinkt het wat onwennig bij Garry.

In het vredevolle West-Vlaamse Vleteren tenslotte, is het tijd om de laatste boer voor te stellen: de 27-jarige Cyriel. De weergoden laten zich niet van hun beste kant zien, maar ze maken het gezellig in de grote schuur van de boerderij. En dan staat ook Cyriel voor de moeilijke taak om te beslissen welke meisjes zullen blijven op de boerderij. 

Story image

Wie zijn de uitverkorenen van deze drie boeren? Dat valt te ontdekken in ‘Boer zkt Vrouw’ op zondag 6 maart om 19u55 bij VTM en ook op VTM GO.

Niet voor publicatie
De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.
​Bovenstaande preview is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/288960?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Isabelle Couvreur Press Officer, DPG Media

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde