Boer ziet Vrouwen Vertrekken: Chloë en Silke pakken zelf koffers bij aardappelboer Thomas

Boer ziet Vrouwen Vertrekken: Chloë en Silke pakken zelf koffers bij aardappelboer Thomas

Afloop aflevering 9 van Boer zkt Vrouw op zondag 28 april bij VTM

VLNR: Fien, Thomas en Amber
VLNR: Fien, Thomas en Amber

Zondagavond 28 april leek het op de boerderij van melkvee- en aardappelboer Thomas (29) even niet ‘Boer zkt Vrouw’, maar ‘Boer ziet Vrouwen Vertrekken’. Zowel Chloë als Silke besloten immers zelf de handdoek in de ring te gooien. In Bree stuurde melkveeboer Martijn (35) de 32-jarige Lynnsie huiswaarts, die er het hart van in was.

In West-Vlaanderen voelde Thomas aan dat enkele vrouwen niet meer volledig voor hem gingen en dus legde Dina Tersago Silke, Amber, Chloë en Fien op de rooster. De 26-jarige Silke uit Elverdinge gaf toe geen romantische gevoelens te hebben en liever huiswaarts te gaan. Voor Chloë, die op de grens met Nederland woont, was de lange afstand een breekpunt. De trip Baarle-Hertog - Woesten duurt 2,5 uur, en gezien Thomas zijn koeien niet zomaar kan achterlaten, zou de moeite en flexibiliteit dus grotendeels van haar kant moeten komen. Een opoffering die Chloë gerust wil maken voor die ene ware liefde, maar die leek ze in Thomas niet gevonden te hebben. No hard feelings op de boerderij, Thomas zet zijn liefdesavontuur met plezier verder met Amber en Fien.

Bekijk hier het vertrek van Chloë en Silke bij Thomas:

VLNR: Lisanne, Martijn, Chrissy
VLNR: Lisanne, Martijn, Chrissy

In Bree ging het er emotioneler aan toe. Er waren al langer spanningen tussen de Nederlandse boerendochter Lisanne, en de 32-jarige Lynnsie uit Puurs-Sint-Amands, en dus kwam het keuzemoment voor melkveeboer Martijn als geroepen. Chrissy ontsprong de dans, Lisanne kreeg het voordeel van de twijfel en dus was het Lynnsie die het onderspit moest delven. “Ik zag geen toekomst samen met haar. Ze is superlief, knap, alles erop en eraan. Meer ze had niet genoeg schwung om hier een leven met mij uit te bouwen”, lichtte Martijn toe. 

Bekijk hier het keuzemoment van Martijn:

Niet voor publicatie:

 

 

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde