Skip to Content
Bockie De Repper nodigt zichzelf uit aan Vlaamse keukentafels in ‘Dat Eet Dan Gelukkig Zijn’

Bockie De Repper nodigt zichzelf uit aan Vlaamse keukentafels in ‘Dat Eet Dan Gelukkig Zijn’

Nieuw vanaf maandag 7 februari om 21u40 bij VTM 2

Story image

In de naam van patatje oorlog, opgelegde haring en Ann Christy belt Bockie De Repper in het nieuwe programma ‘Dat Eet Dan Gelukkig Zijn’, vanaf maandag 7 februari om 21u40 bij VTM 2, bij mensen thuis aan om zijn neus in hun kookpotten en zijn voeten onder de keukentafel te steken. 

Bockie De Repper, minder bekend als Jonas Van Boxstael, kan de beste chef-koks van het land zijn maten noemen, kent de menu’s van alle restaurants en snackbars van Vlaanderen uit het hoofd en wanneer hij niet in één of andere sterrenzaak vertoeft overleeft hij op take away. Zijn eigen keuken vergaart intussen stof en Bockie heeft geen idee van wat de pot bij de mensen thuis schaft. Daarom stuurt (de stem van) Wim Opbrouck hem op culinaire queeste doorheen Vlaanderen om daar aan de keukentafels aan te schuiven. Hij ontdekt en proeft wat mensen op doordeweekse dagen eten en stelt ‘op zijn Bockie’s’ vragen die niemand anders durft te stellen. Dat leidt tot boeiende verhalen, warme gesprekken, hilarische taferelen en meer dan eens tot een awkward moment.

Bockie De Repper: "Het leukste aan dit programma maken was, behalve alle leuke, gezellige en grappige mensen die ik heb leren kennen, dat ik elke dag mijn warm eten had. En dat ik de afwas niet moest doen."

Bekijk hier de eerste beelden uit 'Dat Eet Dan Gelukkig Zijn':

In de eerste aflevering, nu maandag om 21u40 bij VTM 2, paradeert Bockie als een ‘vettig kuifje’ doorheen Hasselt om op commando van Wim Opbrouck rond etenstijd bij de mensen thuis aan te bellen en zichzelf aan de keukentafel uit te nodigen. Hapje per hapje proeft Bockie van de Limburgse gastvrijheid en leert hij de wonderlijke inwoners van de Vlaamse hoofdstad van de smaak kennen.


Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

De preview is over te nemen via deze embedcode:

<div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/280883?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>


Lieze Schoofs Press Officer DPG Media

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde