Blind Getrouwd bereikt moment suprême: wie vormt op heden een koppel?

Blind Getrouwd bereikt moment suprême: wie vormt op heden een koppel?

Laatste aflevering op maandag 27 november om 20u35 bij VTM

Story image

Beslissen Alexander en Fleur, en Jolien en Brecht om getrouwd te blijven, of scheiden hun wegen na het 7 weken durende experiment dat Blind Getrouwd heet? En welke koppels zijn op heden nog steeds samen, bijna een half jaar na hun eerste ontmoeting? Het geduld van de Blind Getrouwd-kijker wordt beloond in de finale op maandag 27 november om 20u35 bij VTM.

Na enkele emotionele dagen bereiden Alexander en Fleur zich elk apart voor op hun beslissingsmoment waarvoor je - spoiler alert - best je zakdoek bovenhaalt. Alexander blikt vooruit: “Het was voor mij belangrijk om terug in mijn routine te komen. Om opnieuw te gaan werken, ‘s avonds te gaan sporten,… en om dan te zien: in die dagelijkse routine: mis ik Fleur daarin?” Fleur is razend benieuwd naar wat Alexander te vertellen heeft in het stadhuis van Jabbeke, waar ze 7 weken geleden hun jawoord gaven: "Ik heb bijna even veel zenuwen als met de trouw."

Jolien en Brecht leken vanaf dag één een match made in heaven en niets kon hen van hun roze wolk af halen. Zonder al te veel vrij te geven: Brecht dropt een bommetje in de finale. 

En dan is het zover: een klein half jaar na hun jawoorden, nodigt Ingeborg de koppels nog een laatste keer uit voor een reünie, om terug te blikken op het avontuur en te horen wat er nog allemaal gebeurd is na de ja’s of neens.

Bekijk hier een teaser:


Niet voor publicatie:

 

Elle De Leeuw Senior Press Officer

 

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde