Skip to Content
Bezitten Olivier Deschacht, Arthur De Sloover en Tessa Wullaert evenveel talent in de studio als op het veld?

Bezitten Olivier Deschacht, Arthur De Sloover en Tessa Wullaert evenveel talent in de studio als op het veld?

‘Marble Mania’, zaterdag 19 maart om 20u25 bij VTM

In de laatste aflevering van ‘Marble Mania’ op zaterdag 19 maart om 20u25 bij VTM strijden drie toppers uit de nationale ploegen tegen elkaar: Red Devil Olivier Deschacht, Red Lion en Olympisch kampioen Arthur De Sloover en Red Flame Tessa Wullaert. Het competitiegehalte in de studio staat op scherp. “Ik ben extreem competitief op alle vlakken. Bij BV Darts bijvoorbeeld ging ik helemaal op in het spel. Ook vandaag ga ik zeker proberen te winnen”, vertelt Olivier. Maar dat is buiten het penaltyschieten gerekend: “Ik was geen held in penaltyschieten. Als de trainer het vroeg, zei ik resoluut neen. Ik heb het altijd aan betere spelers overgelaten. Ik kan het wel, maar ik durfde het niet.”

Bekijk hier de preview:

Arthur scoort al snel punten bij het penaltyschieten, maar Tessa en Olivier moeten  zeker niet onderdoen. Wie wordt de ultieme knikkerkampioen? Schakelt Arthur De Sloover bij elke baan zijn tegenstanders uit? Verrast Tessa Wullaert met haar stevige rechtse? Of maakt Olivier Deschacht een knikkercomeback? Dat zien de kijkers op zaterdag 19 maart om 20u25 bij VTM in de slotaflevering van ‘Marble Mania’.

‘Marble Mania’, zaterdag 19 maart om 20u25 bij VTM en ook op VTM GO.


Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be

Uitgebreid fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be

Bovenstaande video is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/290369?autoplay=false&pip=false&single_play=true' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde