Beste Kijkers blaast morgen 75 kaarsjes uit

Beste Kijkers blaast morgen 75 kaarsjes uit

10 weetjes over 8 seizoenen van Beste Kijkers

Story image

Beste Kijkers viert morgenavond, woensdag 11 maart om 21.10, feest bij VTM! Het programma is aan zijn 75ste aflevering toe, dus daar hoort een extra feestelijke aflevering bij. Al sinds 2014 is het programma 8 seizoenen lang een vaste avondafspraak van de Vlaming. Goed voor 247.500 seconden aan televisie met ontelbaar veel grappen, woordmoppen, slappe lachen en tranen van plezier. Nathalie Meskens viert morgen trouwens niet alleen, ook Lotte Vanwezemael, Sieg De Doncker, Jens Dendoncker en Gunter Lamoot blazen de 75 kaarsjes mee uit.

10 weetjes over 8 seizoenen van Beste Kijkers:

  1. Tot nu toe zijn er al 8 seizoenen gemaakt, goed voor bijna 70 uren aan televisie. Of 4125 minuten. Of 247500 seconden.
  2. In Beste Kijkers zaten meer dan 120 panelleden: acteurs, presentatoren, sportpersoonlijkheden, comedians, zangers, schrijvers, radio-dj’s, … Maar ook meer dan 150 onbekende studiogasten die een rol speelden tijdens een ronde.
  3. Nathalie heeft in al die jaren ongeveer 20 verschillende kapsels gehad en meer dan 230 verschillende outfits gedragen.
  4. In alle seizoenen waren er in totaal 4 captains: Ruth Beeckmans, Jens Dendocker, Sven De Ridder en Tine Embrechts. Die twee laatste zaten in meer dan 45 afleveringen.
  5. Alle afleveringen samen betekenen ongeveer 1100 pagina’s aan presentatieteksten voor Nathalie.
  6. Het decor van Beste Kijkers is 5 keer in een ander jasje gestoken. Naast 43 schermen hebben ook een tiental design-sanseveria’s lange tijd een centrale plaats gekregen. En in die decors zijn meer dan 3750 filmpjes getoond, ongeveer 50 clips per aflevering.
  7. Er werden in totaal 75 prijzen uitgedeeld. Van een paperclip in hartjesvorm tot een verstuiver met pumapis en van isolatiebuizen tot een simpele pot choco.
  8. Er werden meer dan 20 verschillende rondes gespeeld. Van ‘Wat Is Het Nieuws?’ tot ‘Waar Kijken Ze Naar?’ en van ‘M/V/X Van De Week’ tot ‘Wie Van De Drie?’.
  9. Nathalie en haar panelleden maakten meer dan 50 sprongen terug in de tijd. In de rondes ‘Waar Is De Tijd?’ en ‘Je Herbeleeft Het Hier’ doken ze in het rijkgevulde VTM-archief.
  10. Meer dan 100 bekende Vlamingen hebben met hun gezin in de ronde ‘Waar Kijken Ze Naar?’ gekeken naar verschillende televisieprogramma’s.

Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be/

Machteld Paredis Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde