Skip to Content
Begrafenis Queen Elizabeth II maandag live te volgen bij VTM

Begrafenis Queen Elizabeth II maandag live te volgen bij VTM

Maandag 19 september live vanaf 7u bij VTM

Op maandag 19 september nemen de Britten, en de hele wereld, afscheid van Queen Elizabeth II. Een historisch moment, na 70 jaar op de troon. Londen maakt zich op voor de komst van een ongeziene rouwstoet met koningen en presidenten, en ook honderdduizenden gewone Britten. Voor België zullen koning Filip en koningin Mathilde aanwezig zijn. VTM NIEUWS is er de hele dag live bij.

VTM NIEUWS zet de grote middelen in op deze historische dag. Al van ‘s morgens vroeg zijn er extra nieuwsuitzendingen om 7, 8 en 9 uur. De begrafenisplechtigheid zelf wordt live uitgezonden vanaf 9u45. VTM NIEUWS-anker Freek Braeckman volgt alle gebeurtenissen vanuit de studio, samen met Jo De Poorter, kenner van het Britse koningshuis en auteur van ‘De Laatste Koningin’ over het leven van Queen Elizabeth II.

Story image

VTM NIEUWS gaat live naar Westminster, Windsor en de straten van Londen

VTM NIEUWS-anker Birgit Herteleer volgt de uitvaart aan Westminster Abbey in Londen, samen met Wim Dehandschutter, royalty-expert van VTM NIEUWS en Het Laatste Nieuws. Reporter Eva Peeters staat tussen de mensenmassa in Londen. Ze is al sinds het overlijden van de Queen in de Britse hoofdstad om verslag uit te brengen voor VTM NIEUWS. En reporter Romina Van Camp wacht de Queen op in Windsor, haar laatste rustplaats.

Volg de begrafenis van de Queen live bij VTM NIEUWS

Maandag 19 september

7u, 8u en 9u: VTM NIEUWS EXTRA

vanaf 9u45: VTM NIEUWS EXTRA - BEGRAFENIS QUEEN


Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

Delphine Dehairs Jr. Press Officer, DPG Media

 

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde