B&B-uitbaters gooien al hun charme en gastvrijheid in de strijd in ‘Met Vier in Bed’

B&B-uitbaters gooien al hun charme en gastvrijheid in de strijd in ‘Met Vier in Bed’

Gloednieuw seizoen vanaf 3 juli, van maandag tot donderdag om 21u15 bij VTM

Story image

Op een authentieke boerderij, in een luxueuze villa of een sprookjesachtig kasteel... Vanaf maandag 3 juli brengt VTM het vakantiegevoel tot in de huiskamer met het gloednieuwe seizoen van ‘Met Vier in Bed’. Maar liefst 36 B&B-uitbaters maken de bedden op voor het vakkundig oog en de ongezouten mening van hun collega’s. Welk duo springt er met kop en schouders bovenuit? In wie schuilt er een competitiebeest? Wie is streng of nét super gul bij het uitdelen van punten? En wie weet de koelte te bewaren of valt door de mand? De B&B-uitbaters gooien al hun charmes in de strijd en proberen hun concullega’s te overtreffen. Wordt het een zootje ongeregeld of een groot succesverhaal?

‘Met Vier in Bed’ reist dit seizoen opnieuw het hele land rond, met stops in zowel pittoreske en charmante dorpjes als in populaire grootsteden zoals Antwerpen en Brugge. Het populaire programma ademt één en al zomer, met een indrukwekkende variatie aan overnachtingsplekken tussen de Vlaamse velden én de Waalse heuvels.

Wekelijks verblijven vier nieuwe duo’s een dag en een nacht in elkaars logement. Na afloop geven ze punten én hun ongezouten mening over de kamer, het ontbijt, de hygiëne, de activiteit, de gastvrijheid en de troeven van de B&B. Die vakkundige evaluatie vertalen ze in het welbekende puntensysteem: het uitdelen van een aantal bedjes. Welke B&B-uitbaters weten de meeste bedjes te verzamelen en gaan met dé Met Vier in Bed-trofee naar huis? 


Niet voor publicatie:

De foto uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be. 

Delphine Dehairs Jr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde