Skip to Content
Bart Hollanders en Serine Ayari spelen hoofdrol in nieuwe VTM-reeks Exen

Bart Hollanders en Serine Ayari spelen hoofdrol in nieuwe VTM-reeks Exen

Opnames zijn gestart, met ook Charlotte Timmers, Ella-June Henrard, Janne Desmet en Eva Binon in de cast

Een comedy-drama waarin de liefde op de proef wordt gesteld door het opduiken van enkele exen. Wie is de ware? Dat is Exen, de nieuwe serie die gemaakt wordt voor VTM en ook te zien zal zijn op Streamz. De opnames zijn net van start gegaan. In de hoofdrol schitteren Bart Hollanders, die de rol van de onhandige bon-vivant Gilles speelt, en Serine Ayari, die in de huid kruipt van zijn grote liefde Yasmine. Gilles zweert Yasmine dat hij echt is veranderd en zijn losbandige leventje vaarwel heeft gezegd. Tot hij met haar in het huwelijksbootje stapt en zijn ex-lieven niet langer kan ontlopen…

De cast van Exen telt naast Bart Hollanders (Callboys, Yummy, Groenten Uit Balen, …) en Serine Ayari (De Luizenmoeder) nog een reeks frisse namen van topactrices. De exen van hoofdpersonage Gilles worden vertolkt door Charlotte Timmers (speelt ex Flo), Ella-June Henrard (speelt ex Ruth), Janne Desmet (speelt ex Clara) en Eva Binon (speelt ex Inge). De confrontatie tussen Yasmine, Gilles en zijn exen leidt al snel tot grappige, herkenbare en gênante situaties.

Exen is een reeks van productiehuis Wilder Content waarin romantiek, drama en comedy samengaan. Pieter Van Hees (Undercover, Chaussée d’Amour) neemt de regie voor zijn rekening. Scenarist en showrunner is Bert Van Dael, die eerder ook meewerkte aan o.a. Clan, De Twaalf en Beau Séjour. De opnames van Exen zijn net van start gegaan en lopen tot in het najaar. De reeks zal eerst te zien zijn op Streamz en nadien bij VTM. Een precieze uitzenddatum wordt later bekendgemaakt.

Niet voor publicatie:

De foto uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

Sylvia De Doncker Sr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde