Bart De Wever trekt als Romein door Antwerpen

Bart De Wever trekt als Romein door Antwerpen

(h)ALLOOMEDIA woensdag 11 september om 21.50 bij VTM

 

Story image

Er wordt té hard en té intens aan politiek gedaan, meent Luk Alloo. Met die boodschap haalt hij N-VA voorzitter Bart De Wever uit een vergadering in Antwerpen. Luk heeft een verrassing: een cohorte Romeinse soldaten om De Wever terug naar zijn favoriet tijdperk te katapulteren: het Romeinse rijk. Omringd door de soldaten lopen Luk en  De Wever door het stadscentrum. Ze hebben het over geschiedenis, fake Hollywoodfilms en Elio Di Rupo. Met welke Romeinse keizer is Elio te vergelijken?

Verder in (h)ALLOOMEDIA:

*Wanneer wint Remco Evenepoel zijn eerste Tour de France?  Luk zoekt het wielerwonder op en kijkt als een echte Madam Soleil in zijn glazen bol.

*Loïc van Impe, de gloednieuwe VTM-chef speelt ook luide gitaar. Luk regelt een optreden voor Loïc met de Food Fighters.

*Jan Mulder keuvelt met Luk over de jachtigheid van het bestaan zoals alleen maar Jan Mulder kan keuvelen.

*Barbara Sarafian kijkt zonder make-up in de spiegel. Hoe voelt ze zich zonder schmink? Wat moet ze allemaal aan haar gezicht smeren voor ze naar buiten stapt?

*Op straat test Luk de mensenkennis van Olga Leyers en Herman ‘Markske’ Verbruggen.

*In Camping Reumatiek nemen Jean-Marie Dedecker, Freddy De Kerpel, Johan Boskamp, Roger De Vlaeminck en Willy Steveniers het gekoppeld aan een schone tegen mekaar op in een eerste kamp: een wedstrijd babe-dragen. 

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde