Skip to Content
Babette hangt al aan de paal op haar date van minstens 24 uur met Jony in ‘Blijven Slapen’

Babette hangt al aan de paal op haar date van minstens 24 uur met Jony in ‘Blijven Slapen’

Nieuwe afleveringen: van zondag 28 februari tot en met dinsdag 2 maart om 21.30 bij VTM 2

Story image

Afgelopen dinsdag stapten fervente voetbalsupporter Babette (25 uit Deinze) & stijlmaker Jony (27 uit Denderleeuw) binnen in de luxueuze villa van ‘Blijven Slapen’. De twee hebben al meteen een gemeenschappelijke passie: paaldansen. Babette doet het als hobby en Jony kijkt er graag naar. “Precies een chimpansee”, lacht Jony wanneer Babette een privé-show opvoert. “Waar is die Golden Buzzer hier?”. Of het paaldansen voor die extra spark zorgt en ze besluiten om hun verblijf te verlengen, ontdekken de kijkers van zondag tot en met dinsdag om 21.30 in nieuwe afleveringen van ‘Blijven Slapen’ bij VTM 2.

Bekijk de video hier:

Michiel (29 uit Berchem) & Joachim (30 uit Aalter) lijken een match made in heaven, maar wandelen ze ook samen de villa van ‘Blijven Slapen’ buiten? Of eisen de laatste momenten toch hun tol? En hoe verloopt de eerste slow date van 24 uur voor onder andere nieuwkomers Sofie (33 uit Sint-Niklaas) & Kenneth (34 uit Breendonk) en Zoë (21 uit Zutendaal) & Ruben (24 uit Affligem)?

De afleveringen van Blijven Slapen zijn ook te (her)bekijken op VTM GO.

Story image

Niet voor publicatie:
​De foto's uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be
​Uitgebreid fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be

De bovenstaande video is over te nemen via deze embedcode:
<div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/199812?automute=false&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde