Anna De Ceulaer speelt dochter van Tania Kloek in Gina & Chantal

Anna De Ceulaer speelt dochter van Tania Kloek in Gina & Chantal

Aflevering 3 op dinsdag 10 september om 21.45 bij VTM

Story image

In de derde aflevering van Gina & Chantal op dinsdag 10 september doet een nieuw gezicht haar intrede: Anna De Ceulaer, vooral bekend van Gent-West, speelt de dochter van Eve (Tania Kloek). Al snel wordt duidelijk dat de band met haar moeder niet optimaal is. Axelle deelt zelfs een duister kantje van haar mama met poetsvrouw Chantal (Nathalie Meskens), die daar gretig gebruik van maakt. Of is het misbruik?

Op een nieuw seizoen van Make Belgium Great Again is het nog heel even wachten, maar ondertussen is presentatrice Frances Lefebure wel al aan het werk te zien in Gina & Chantal, als verpleegster Jana. Zij verzorgt Mark (Filip Peeters) die sinds zijn auto-ongeval in coma ligt, en komt oog in oog te staan met zijn afperser. Een gevaarlijke situatie.

Niet voor publicatie:
Foto’s uit het persbericht kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde