Andy (s)Peelman helpt Staf Coppens om kinderen beet te nemen in Dat Belooft Voor Later

Andy (s)Peelman helpt Staf Coppens om kinderen beet te nemen in Dat Belooft Voor Later

Morgen, woensdag 1 april, om 20.35 bij VTM

Story image

In Dat Belooft Voor Later neemt Staf Coppens de kinderen elke week mee naar zijn werk bij VTM. Morgen, woensdag 1 april, heeft hij voor een vervanger gezorgd. En dat is geen 1 april-grap. Niemand minder dan Andy Peelman zal Louis (6 jaar, Eeklo), Marie-Lou (6 jaar, Sint-Lievens-Houtem) en Ayza (7 jaar, Beringen) onder zijn hoede nemen. “In deze decors worden televisieprogramma’s gemaakt”, vertelt Andy aan de drie wanneer ze in de studio aankomen. “Ik krijg binnenkort bij VTM KIDS een nieuw programma: ‘De Andy Speelman Show’. Daarin moet ik vragen stellen en dan krijgen alle kindjes een knuffel.” En dat ‘nieuwe programma’ is wél een 1 april-grap.

Andy test de quiz van ‘De Andy Speelman Show’ alvast met Louis, Marie-Lou en Ayza. Als de drie de vragen van Andy juist beantwoorden, mogen ze een knuffel uit de grijpmachine kiezen. Maar hoe reageren de kinderen als één van de knuffels tegen hen praat en hen om een gunst vraagt?

Staf en de kinderen trekken in de aflevering ook naar een kunstgalerie, waar een persconferentie wordt gehouden over een waardevol kunstwerk van een nog onbekende schilder. Wanneer Staf per ongeluk het schilderij verpest door erop te niezen, is het aan Louis, Marie-Lou en Ayza om te beslissen of ze Staf verklikken bij de directeur van de galerij, of niet. En wat als ze plots worden gebombardeerd tot kunstenaar van het dure kunstwerk?

Staf neemt de kinderen opnieuw mee naar zijn eigen ‘Staf-Lab’, waar hij deze keer zal testen hoe goed ze hun nieuwsgierigheid in bedwang kunnen houden. “Straks moeten ze raden wat er in de cadeautjes zit. Raden ze het goed? Dan krijgen ze het mee naar huis. Maar wat zit er in dat laatste, grote pak?”, aldus Staf. Kunnen de drie hun nieuwsgierigheid de baas? Of openen ze het pak zonder de toestemming van Staf om de prijs mee naar huis te nemen?

Louis, Marie-Lou en Ayza krijgen in de studio ook enkele doe-opdrachten voorgeschoteld. Lukt het hen om binnen de tijd een ei te scheiden, een cassette af te spelen en koffie te zetten? Dat ontdekt de kijker morgen, woensdag 1 april, om 20.35 in Dat Belooft Voor Later bij VTM. Wie niet genoeg kan krijgen van Dat Belooft Voor Later, kan de vorige afleveringen herbekijken op VTM GO.


Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Fotomateriaal vind je op https://persweb.be/

Machteld Paredis Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde