Skip to Content
Andy Peelman en Nienke Plas van The Masked Singer naar Game of Talents

Andy Peelman en Nienke Plas van The Masked Singer naar Game of Talents

Aflevering 6 op donderdag 25 maart om 20.40 bij VTM

In de laatste aflevering van Game of Talents, op donderdag 25 maart om 20.40 bij VTM, gaan Andy Peelman en Nienke Plas de strijd aan met elkaar. Allebei hesen ze zichzelf in een pak in The Masked Singer: hij als Duiveltje in Vlaanderen, zij als Bidsprinkhaan in Nederland. Maar kunnen de twee ook inschatten wat iemands talent is? Dat moeten ze bewijzen in Game of Talents.

Stijn (38) uit Peer en Talissa (29) uit Den Haag raden samen met Andy en Nienke welk talent de artiesten op het podium komen uitvoeren. Van spectaculaire paalsport of stuntstep over rock ‘n roll dans, viool, balkunst of adagio acrobatie. Al is het meest in het oog springende talent op het lijstje misschien wel… Cher. Welke act komt de artiest met dat talent opvoeren? “Amai!”, “Ziet jong!”, “What the fuck man!”: de reacties van Andy Peelman laten er geen twijfel over bestaan dat Game of Talents opnieuw voor heel wat verrassingen zorgt.

Niet voor publicatie:
​De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be

Sylvia De Doncker Sr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde