Alle Pirates of the Carribeanfilms elke zondag bij VTM

Alle Pirates of the Carribeanfilms elke zondag bij VTM

Tv-première van Dead Men Tell No Tales op zondag 29 september 2019 om 20.35 bij VTM

Story image

Yo Ho! A Pirate's Life for Me!  Bij VTM zitten filmfans de volgende zondagen goed voor een stukje recente filmgeschiedenis, want vanaf 1 september zijn week na week de vijf Pirates of the Carribeanfilms te (her-)bekijken. Met als hoogtepunt de tv-première van Dead Men Tell No Tales uit 2017, de (voorlopig) laatste film in de reeks op zondag 29 september.  De uitzendvolgorde is dus:  

Zondag 1 september: The Curse of the Black Pearl - 2003

Zondag 8 september:  Dead Man's Chest - 2006

Zondag 15 september: At World's End - 2007

Zondag 22 september:  On Stranger Tides - 2011

Zondag 29 september:  Dead Men Tell No Tales – 2017

De reeks met Johnny Depp als de immer dronken piratenkapitein Jack Sparrow is van één van de meest succesvolle filmsaga’s aller tijden, en bracht al miljoenen in het laatje van Disney. Depp kreeg na jaren als gevierd acteur voor zijn rol als Sparrow zijn allereerste Oscarnominatie en werd eindelijk ook een naam die de kassa deed rinkelen.  Ook voor Keira Knightley en Orlando Bloom betekende de allereerste Pirates in 2003 een definitieve doorbraak. En dat terwijl het hele concept eigenlijk gebaseerd is op een klassieke, wat muffe attractie met wassenbeelden in de Disney-pretparken die voor het eerst de deuren opende in 1967.

Knightey en Bloom verdwenen in film vier On Stranger Tides, maar werden qua starpower mooi vervangen door onder andere Penelope Cruz. Voor film vijf Dead Men Tell No Tales keren ze terug als Will Turner en Elisabeth Swann, naast onder meer Javier Bardem als kapitein Salazar. En ook muzieklegende Paul McCartney is voor aandachtige kijkers heel even in de film te zien. Deze vijfde episode sluit voorlopig de reeks af.

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde