Skip to Content
Agent Yann probeert zijn kalmte te bewaren: “Het gaat over geld en plots verstaat hij mij niet meer”

Agent Yann probeert zijn kalmte te bewaren: “Het gaat over geld en plots verstaat hij mij niet meer”

Laatste aflevering van Alloo bij de Wegpolitie: morgen, donderdag 17 december, om 22.00 bij VTM

Story image

In de laatste aflevering van Alloo bij de Wegpolitie van morgen, donderdag 17 december om 22.00 bij VTM, spotten agenten Yann en Jef een vrachtwagenchauffeur die zijn gordel niet draagt, goed voor een boete van 116 euro. De communicatie met de bestuurder is niet makkelijk: “Daarnet verstond de bestuurder perfect Engels. En vanaf het moment dat het over geld gaat, verstaat hij mij plots niet meer”, vertelt een zichtbaar geërgerde Yann. “De chauffeur is onderweg richting Engeland. Ik geloof niet dat je dan geen geld bij hebt. Dat is onmogelijk.”

De vorige aflevering van Alloo bij de Wegpolitie haalde ondertussen 649.000 kijkers en 26.9% marktaandeel (VVA 18-54, live+uitgesteld).

“Dit is een vreemd geval. Dit heb ik nog nooit gezien”, reageert agent Yann wanneer hij samen met collega Yves een voertuig met handelaarsplaten aan de kant zet. De nummerplaat die op het verzekeringsdocument staat, is niet de plaat die op de bumper hangt. “De vergunning is dus wel in orde, maar het is zijn nummerplaat niet”, aldus Yann. De agenten willen een nazicht laten doen, maar dat blijkt niet zo simpel.

Terwijl agenten Yann en Yves een routinecontrole uitvoeren op een parking in Oud -Turnhout, slaat Luk Alloo een praatje met enkele geparkeerde bestuurders. “Het kan een nieuw programma zijn: ‘Alloo op de Parking’”, grapt Luk. “Dan zou ik niet deze parking pakken, want die staat voor andere dingen gekend”, knipoogt Yann.

De afleveringen van Alloo bij de Wegpolitie zijn ook te (her)bekijken op VTM GO.


Niet voor publicatie:
De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be
Uitgebreid fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be

Machteld Paredis Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde