Afscheid went nooit, Lisa mist haar grote liefde

Afscheid went nooit, Lisa mist haar grote liefde

Lisa is terug met spannende verhalen en verrassende plotwendingen vanaf 13 februari, van maandag tot donderdag om 18u20 bij VTM

Het afscheid van Jonas (Oscar Willems) valt zwaar en dat hebben ook de fans van de telenovelle Lisa geweten. Vanaf maandag 13 februari is de serie terug met nieuwe afleveringen vol spanning, drama en verrassende plotwendingen. Lisa (Tinne Oltmans) keert terug uit Spanje en wordt geconfronteerd met de lege loft. Reinhout (Ben Van Ostade) zit met veel vragen over de dood van Jonas en besluit verdachte Mario Buysse (Pieter Casteleyn) een bezoekje te brengen in de gevangenis. Is hij écht de moordenaar? Reinhout krijgt enkele verrassende antwoorden.

De ruzie tussen Elke (Femke Verschueren) en Olivia (Anushka Melkonian) begint de spuigaten uit te lopen. Olivia dreigt met Elkes diepste geheimen naar Gert (Bert Verbeke) te stappen als Amal (Naomi Stynen) niet snel weer wordt aangenomen bij Massa. Elke neemt Vic (Briek Lesage) in vertrouwen en ze bedenken samen een plan. Kan Elke haar eigen hachje redden?

En dan is er nog de aantrekkingskracht tussen Suzanne (Hilde De Baerdemaeker) en Reinhout. Reinhout wil het Vic absoluut niet vertellen en dat maakt de situatie stilaan onhoudbaar. Hoe lang kunnen ze hun relatie nog geheim houden?

Story image

Lisa is vanaf 13 februari, van maandag tot donderdag, om 18u20 te zien bij VTM. Voor wie niet kan wachten, is de eerste aflevering van het nieuwe seizoen vanaf zaterdag 11 februari al in preview en volledig gratis te bekijken op VTM GO. Wie zijn geheugen wil opfrissen, kan ook de vorige seizoenen (her)bekijken op VTM GO.


Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of  foto.dpgmedia.be.

Delphine Dehairs Jr. Press Officer, DPG Media

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde