Skip to Content
Aaron trotseert zijn hoogtevrees in Welkom in de Familie

Aaron trotseert zijn hoogtevrees in Welkom in de Familie

Nu woensdag 27 april om 20u35 bij VTM

Story image

Nu woensdag 27 april om 20u35 in Welkom in de Familie wordt kandidaat Aaron ontvoerd en gedropt in het leven van timmerman Joris. Aaron ontwaakt in een voor hem onbekend huis en leeft er vanaf dat moment samen met zijn nieuwe gezin. En het blijft niet enkel bij verhuizen want hij mag ook de job van zaakvoerder en timmerman Joris overnemen. Een job met heel wat uitdagingen, zo moet hij samen met zijn nieuwe werknemers een dak leggen. Al moet hij daarvoor wel eerst zijn eigen angsten overwinnen: “Oei, ik heb hoogtevrees. Ik hoop dat dat goed komt!”

De driedaagse belooft een sportief avontuur te worden voor Aaron. Hij wordt door zijn nieuwe gezin uitgedaagd om te gaan snowboarden en mag zich ook bewijzen op het veld tijdens een potje zaalvoetballen met ‘De Mama’s’. Een fysieke inspanning die hij niet meteen gewoon is en dat is ook zijn ‘nieuwe’ kinderen niet ontgaan: “Het was wel grappig. Je merkte dat hij zijn best deed maar je zag aan zijn gezicht dat hij echt niet meer kon”, lachen ze. De competitieve Aaron probeert tussendoor zo veel mogelijk informatie over Joris te verzamelen. Bij de komst van Julie kan hij geld sprokkelen voor de groepspot en daarbij mag ook een verrassingsbezoekje van special guest Garry Hagger niet ontbreken… 

Aan het einde van de rit is het tijd voor de échte test: kan Aaron de juiste Joris ontmaskeren uit een line-up van 5 personen? En kan Joris zijn hartslag onder controle houden wanneer hij te zien krijgt wat er zich de afgelopen dagen allemaal heeft afgespeeld in zijn huis? 

Bekijk hier de preview uit de aflevering: 


Niet voor publicatie

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of  foto.dpgmedia.be.

Bovenstaande preview is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/299560?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Maja Keldermans Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde