Aan de mojito’s tijdens de speeddate

Aan de mojito’s tijdens de speeddate

Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond, maandag 23 september om 20.35 bij VTM

Story image

De jacht is geopend in Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond. Vorige week mocht akkerbouwer Gerard zijn 5 favoriete dames al kiezen, maar zover zijn Etienne, Marianne, Stephan en Victor nog niet. Zij ontmoeten op maandag 23 september hun briefschrijvers en -schrijfsters, en krijgen zo de kans hen beter te leren kennen tijdens de speeddate. En als er straks een even grote klik is in het echt als op papier zit de volgende ronde, een groepsdate, er misschien wel in.

Sommige dames, zoals Sabine, doen veel moeite om indruk te maken. Door mojito’s te maken bijvoorbeeld. Met een pàk rum. Het kan Etiennes beoordelinsgvermogen maar beïnvloeden. Sabine heeft ook aan een ecologisch rietje gedacht. Helemaal Etiennes cup of tea. Straffe tea dan toch.

Voor husky gids Marianne duikt zelfs een Nederlander op. In zijn volgende relatie wou Ryan zeker een partner die iets met husky’s heeft, en die vrouwen liggen nu eenmaal niet voor het rapen. Toen hij hoorde van Mariannes deelname aan Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond, stond Ryan dan ook met veel enthousiasme open voor een Vlaams avontuur. 

Story image

Niet voor publicatie:
Foto’s uit het persbericht kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde