8 koppels beleven een romantisch en magisch, maar vooral zot avontuur in ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’

8 koppels beleven een romantisch en magisch, maar vooral zot avontuur in ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’

NIEUW vanaf dinsdag 31 januari om 20u40 bij VTM

Verliefd worden, een tijdje verloofd zijn en op een dag trouwen. De meeste koppels doen er jaren, of toch minstens enkele weken over. In ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ gaat het allemaal een tikje sneller. Vanaf dinsdag 31 januari beleven 8 verliefde koppels bij VTM een emotionele rollercoaster die hun leven ingrijpend zal veranderen. Een romantisch weekendje weg om hotels te beoordelen krijgt een verrassende twist wanneer de ene helft van het koppel zijn of haar partner totaal onverwachts ten huwelijk vraagt. Presentatrice Ruth Beeckmans zit mee in het complot en zorgt ervoor dat de koppels 24u na het aanzoek in het huwelijksbootje stappen op een droombestemming zoals Senegal, Malaga en Cyprus. Gewoon gezellig met twee? Nee, nee, ook de familie en heel wat vrienden zijn mee! Zo wordt een droomreis plots omgetoverd in een onverwacht trouwfeest met alles erop en eraan! En dit alles gebundeld in 24u… Maar zal dit ook altijd lukken zoals gepland…?

Ik weet hoe belangrijk échte liefde is en waarom het zo belangrijk is om die te koesteren”, vertelt Ruth Beeckmans. “Ik vond het dan ook een prachtig idee om mijn schouders onder een programma over de pure liefde te zetten. Het is met enorm veel liefde gemaakt en ik hoop dat het concept aankomt bij de kijkers.”

‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’, vanaf 31 januari om 20u40 bij VTM en ook op VTM GO.

Niet voor publicatie
De foto uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

Isabelle Couvreur Press Officer, DPG Media

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde